Tenis

Donna Vekić uspješno operirana, povratak na terene se očekuje u travnju

Sportnet, Matej Kačan • četvrtak, 25.02.2021.
Donna Vekić uspješno operirana, povratak na terene se očekuje u travnju

Za Donnu Vekić nakon operacije koljena sad slijedi fizioterapeutski proces oporavka, a povratak turnirima na zemljanim terenima se očekuje već u travnju...

Nakon što je u osmini finala Australian Opena zadobila ozljedu koljena u meču protiv kasnije finalistice Jennifer Brady, hrvatska tenisačica Donna Vekić uspješno je odradila operaciju. Potvrđeno je to u priopćenju koje prenosimo:

"Hrvatska perspektivna i uspješna tenisačica Donna Vekić u srijedu je podvrgnuta operativnom zahvatu na desnom koljenu, koji se dogodio u Švicarskoj pod vodstvom prof. dr. med. Rolanda Biederta, a sve radi posljedica ozljede tijekom mečeva na Australian Openu.

Za Donnu sada slijedi fizioterapeutski proces oporavka, a povratak turnirima na zemljanim terenima očekuje se već u travnju. Inače, Donna je kući odnijela izvrstan rezultat plasmana u 4. kolo, drugi tjedan Australian Opena i prepuna je dojmova i motivacije. Plasirala se u osminu finala Australian Opena pobjedom protiv Kaije Kanepi 5:7, 7:6, 6:4. Spasila je meč loptu i velikim preokretom okrenula igru u svoju korist. Poznata po visokoj motiviranosti i ciljevima, Donna i njezin tim, fokusirani su na oporavak, a Donna se nakon operacije osjeća dobro", stoji u priopćenju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!