Nogomet

Jakić: 'Nećemo tu stati, idemo dalje', Oršić: 'Imamo još mjesta za napredak'

Jan Šneler • četvrtak, 25.02.2021.
Jakić: 'Nećemo tu stati, idemo dalje', Oršić: 'Imamo još mjesta za napredak'
Foto: Pixsell

Nakon novog prolaska u osminu finala Europske lige, ponajbolji dvojac današnje pobjede protiv Krasnodara, dao je svoja razmišljanja nakon utakmice...

Fenomenalan pogodak postigao je Dinamo u pobjedi protiv Krasnodara, a zaslužni za njega bili su Kristijan Jakić i Mislav Oršić. Nakon pobjede u Rusiji, u novom slavlju Modrih protiv Krasnodara ovaj dvojac bio je ponajbolji na terenu.

"Jako smo zadovoljni, ovo je šesta utakmica da nismo primili gol. Nećemo tu stati, nadamo se prolasku dalje. Ne zamaramo se ždrijebom. Koga god da izvučemo, dat ćemo maksimum. Mislim da bi se druge ekipe trebale nas bojati jer igramo fantastično", rekao je Jakić.

Oršić je na sjajnu asistenciju Jakića postigao jedini pogodak na susretu koji mu je ujedno i 14. europski pogodak za modru momčad. Uvijek skroman, Dinamovo krilo istaknulo je da ova Dinamova momčad može još i bolje igrati.

"Prvi cilj je bio zatvoriti sredinu, ići kroz bokove, oduzeti loptu i doći do pogotka. Sve je bilo dobro, ali ima naravno mjesta za napredak", dodao je Oršić.

FOTO: Josip Regović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!