Liga prvaka, nokaut faza, osmina finala - uzvrati, 16.03.2021, 21:00 h
Manchester City
Manchester City 2:0 Borussia M'gladbach
Borussia M'gladbach

Manchester City prejak za Borussiju, Nijemci bez iznenađenja u Budimpešti

Mihaela Bradovski • utorak, 16.03.2021.
Manchester City prejak za Borussiju, Nijemci bez iznenađenja u Budimpešti

I drugu utakmicu osmine finala Manchester City i Borussia odigrali su u Budimpešti, a Manchester City i drugi put je slavio s 2:0. Igranje na neutralnom terenu nije pomoglo Borussiji koja je morala priznati Manchesteru da je bolji...

Dva puta su se u Budimpešti sastali Manchester City i Borussia Mönchengladbach i oba puta City je slavio s 2:0. Miran i rutinski prolaz za Manchester koji nije dopustio Nijemcima da ozbiljno zaprijete,

U obra susreta Manchester City bio je bolji protivnik, a nekako ostaje dojam da kada je u uzvratu u prvih 20 minuta poveo s 2:0, nekako je povukao ručni i odrađivao posao.

City je poveo već u 12. minuti. Bila je to dosta loša reakcija obrane Borussije koja je ostavila dosta prostora i vremena Kevinu de Bruyneu da uputi udarac u gosnji lijevi kut i jednostavno ostavi Sommera bez šanse.

Šest minuta kasnije već je 2:0. Foden je odradio veliki posao, u konačnici je proigrao Gundogana koji dolazi sam vratara te također mirno zabija.

City je dominirao prvim poluvremenom i mogao je i do trećeg pogotka, imao je nekoliko prilika, ali lopta nije htjela u mrežu.

U drugom dijelu još nekoliko pokušaja na obje strane, no tamo negdje u drugoj polovici drugog poluvtremena utakmica se primirila i sve se svelo na završavanje posla od strane Cityja.

Manchester City - Borussia M'gladbach Live Score

Liga prvaka, nokaut faza

osmina finala - uzvrati

Borussia D.2:2Sevilla
Juventus3:2 *Porto
Liverpool2:0RB Leipzig
PSG1:1Barcelona
Manchester City2:0Borussia M.
Real Madrid3:1Atalanta
Bayern2:1Lazio
Chelsea2:0Atlético Madrid

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!