Nogomet

Zidane: 'Kad ga vidite na terenu, Modrić ne izgleda kao da ima 35 godina'

Matej Kačan • srijeda, 17.03.2021.
Zidane: 'Kad ga vidite na terenu, Modrić ne izgleda kao da ima 35 godina'

Trener Real Madrida Zinedine Zidane bio je ponosan na svoju momčad nakon prolaska protiv Atalante, a posebno je pohvalio Luku Modrića...

Real Madrid je vrlo zrelom i sigurnom partijom obranio prednost iz Bergama i još je povećao na uzvratnom susretu kod kuće te je s 2:0 pobjedom prošao Atalantu, a nakon susreta je Zinedine Zidane bio vrlo zadovoljan igrom i rezultatom svoje ekipe.

"Čestitao sam igračima jer su odigrali sjajnu utakmicu od početka do kraja, i to protiv momčadi koja je fizički vrlo zahtjevna i traži mnogo. Morali smo se dobro braniti, a onda igrati s loptom i mogu reći da smo odigrali jednu kompletnu utakmicu", kazao je Zidane.

Trener Reala se potom posebno osvrnuo na svoje veznjake, s naglaskom na Luku Modrića kojeg je obasipao pohvalama.

"Luka i Toni Kroos su fenomenalni. Casemiro koji je nedostajao može zabijati golove i daje nam da igranu na drugi način. Ako me pitate za Luku, kakav je to igrač. Ima 35 godina, no to ne biste vidjeli kad ga gledate na terenu."

Zidane je pohvalio i Viniciusa koji je odigrao dobru partiju i trudio se, ali nije mogao zabiti gol. No, učinak se ipak vidio.

"Sretan sam zbog njega jer je izborio penal. S tom brzinom koju ima, znao da svakoj obrani može stvoriti probleme. Vrlo je važan za nas", naglasio je Zidane.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!