Rukomet

Kreće Liga za prvaka rukometaša, PPD Zagreb dočekuje Dubravu

Mihaela Bradovski • petak, 26.03.2021.
Kreće Liga za prvaka rukometaša, PPD Zagreb dočekuje Dubravu
Foto: Pixsell

PPD Zagreb i Nexe uključuju se u hrvatsko prvenstvo. Nakon što su dosad imali manjak utakmica u odnosu na veći broj europskih klubova, sada ih čeka naporan ritam...

Kreće Liga za prbvaka rukometaša. PPD Zagreb otvara je susretom protiv Dubrave u kojem očekuje pobjedu i dobar start. Ivica Obrvan ne bježi od uloge favorita.

"Ekipa Dubrave je odigrala završnicu Premijer lige jako dobro, međutim mi smo favoriti. Sve ekipe imaju poseban motiv protiv PPD Zagreba što smo vidjeli ovaj tjedan i u Velikoj Gorici. U ovoj utakmici nadam se boljoj igri u napadu jer smo u punom treningu. Nadam se da ćemo prikazati bolju igru nego u Gorici te pobijediti. Želim izrotirati što veći broj igrača u početku ovog napornog ritma koji nam slijedi", ističe Obrvan.

Nikola Grahovac bivši je igrač Dubrave, jako dobro poznaje ovu momčad i zna otkud prijeti opasnost.

"U Dubravi sam bio šest godina i uvijek je lijepo igrati protiv njih, posebno jer smo ostali u dobrim odnosima. Imaju jako dobre igrače, a istaknuo bih Antu Ivankovića koji je možda najbolji igrač Premijer lige. Zatim Ante Babić na pivotu, uz odličnog trenera Krešu Ivankovića koji ih je sigurno dobro posložio i nas dobro analizirao. Sutra očekujem dobru utakmicu, ali mislim da je kvaliteta na našoj strani i očekujem uvjerljivu pobjedu."

Susret u Kutiji šibica počinje u subotu od 17:30 sati.

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!