Nogomet

Veliki udarac za Real Madrid: Raphael Varane pozitivan na koronavirus

Mihaela Bradovski • utorak, 06.04.2021.
Veliki udarac za Real Madrid: Raphael Varane pozitivan na koronavirus

Madridski Real večeras igra prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Liverpoola, a u tom susretu neće moći računati na Raphaela Varanea...

Raphael Varane propustit će večerašnji dvoboj protiv Liverpoola u Ligi prvaka nakon što je bio pozitivan na testiranju na koronavirus. Varane je bio predviđen za startnog stopera, međutim jutros je stigla vijest o pozitivnom testu.

"Real Madrid obavještava javnost kako je Raphael Varane bio pozitivan na testiranju na COVID-19 koje je održano jutros", poručili su iz Reala.

Ovo je veliki udarac za madridski Real, posebno zbog toga što Madriđani ne mogu računati niti na Sergija Ramosa. Obojica su prošli puno toga u karijeri i vjerojatno bi obojica startali protiv Liverpoola, a ovako se Redsima otvara prilika.

Varane će propustiti i El Clasico koji je na rasporedu u subotu, meč koji bi mogao jednu od momčadi izbaciti iz utrke za titulu prvaka.

Zidane će tako večeras biti prisiljen koristiti na stoperskoj poziciji Edera Militaa i Nacha kao jedine preostale opcije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!