Nogomet

Zidane: 'Imali smo komplikacija, ali smo na kraju u igri za dva trofeja'

Matej Kačan • četvrtak, 15.04.2021.
Zidane: 'Imali smo komplikacija, ali smo na kraju u igri za dva trofeja'

Trener Real Madrida Zinedine Zidane poručio je kako je sretan i zadovoljan remijem kojim je Real prošao u polufinale Lige prvaka, ali je naglasio kako ništa još nije osvojeno...

Nakon mnogih kritika i burne sezone, Real Madrid opet u završnicu ulazi kao kandidat za dva trofeja. Samo bod udaljeni od vrha La Lige, igrači kraljevskog kluba su remijem s Liverpoolom izborili i polufinale Lige prvaka pa je Zinedine Zidane došao na svoje te mora biti zadovoljan.

"Sretni smo zbog prolaska, ali još ništa nismo osvojili. Još smo živi u oba natjecanja, ponosan sam na ekipu zbog svega što radimo. Moramo tako i nastaviti, sad ćemo razmišljati o tome da se odmorimo i okrenemo sljedećem susretu s Getafeom. Neću govoriti o kritikama, imali smo neke komplikacije, ali smo i dalje na kraju u igri kad je ulog najveći."

Slijedi novi težak ispit u polufinalu, Chelsea je pod Thomas Tuchelom postao izrazito jaka i opasna momčad koju je teško svladati. No, o tome će se razmišljati kasnije.

"Chelsea je dobra ekipa, ali ćemo prvo uživati u ovom rezultatu, a onda imamo i dosta ligaških susreta. Što dalje idemo u natjecanju, to utakmice postaju teže. Ovu smo utakmicu završili bolje nego protiv Barcelone, imali smo tri utakmice u tjedan dana i igrači su podnijeli veliku žrtvu."

Liverpool je napao, ali je Real izdržao i prolazi u polufinale. Na kraju svega je to lijepa šansa za dvostruku krunu u turbulentnoj sezoni i to pokazuje karakter ekipe.

"Igrači uvijek žele više i momčad uvijek pokazuje taj karakter. Kad su vremena teška, onda je zajedništvo veće i igrači se žele dokazati. Imamo ogromnu kvalitetu, ali je ključ karakter igrača", zaključio je Zidane.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!