Nogomet

Superliga popucala po šavovima, klubovi jedan za drugim povlače članstvo!

Branimir Korać • utorak, 20.04.2021.
Superliga popucala po šavovima, klubovi jedan za drugim povlače članstvo!

Pokušaj puča nije uspio! UEFA, FIFA, nogometni svijet, treneri i igrači, svi su reagirali oštro i klubovima nije preostalo ništa drugo nego podviti rep i početi povlačiti članstvo u Superligi...

23:58 Engleski klubovi svi redom potvrdđuju izlazak iz projekta Superlige!

22:26 Manchester City je potvrdio kako je pokrenuo postupak za izlazak iz Superlige!

21:47 Sazvan je hitan sastanak članova Superlige, zasad se zna kako je riječ o očajničkom pokušaju spašavanja lige. Međutim to se ne čini izglednim.

21:29 Imamo jednog mohikanca koji negira povlačenje iz Superlige, madridski Atletico je demantirao takve priče. Ušao je navodno na mala vrata kao posljednji među 12 i još ne odustaje. Ili će se to promijeniti u narednim minutama?

21:19 Informacije ne prestaju munjevito stizati, Juventus negira da je Andrea Agneli ZASAD podnio ostavku.

21:13 Woodward će ostati do kraja godine u Unitedu, a nakon toga odlazi iz kluba. Real Madrid na pragu izlaska iz Superlige, pritisak na Florentina Pereza da podnese ostavku je ogroman!

21:05 Kakvo čišćenje! Andrea Agnelli podnosi ostavku na mjesto predsjednika Juventusa!

21:01 Prema vijestima iz Engleske, svih šest engleskih klubova povlači zahtjev za članstvom u Superligi, a izvršni dopredsjednik Manchester Uniteda Ed Woodward podnio je ostavku!

20:30 Odmah nakon što je objavljeno kako se osniva Superliga s 12 klubova koji se odvajaju od ostatka europske elite, reakcije su bile oštre. Sa svih strana krenulo je negodovanje, a 12 klubova pribijeno je na stup srama i pod prijetnjom teških sankcija.

Još tijekom prijepodneva krenula je priča kako Chelsea najozbiljnije razmatra odustajanje od nastupa u Superligi, ali iz vrha Superlige uvjeravali su kako je sve u redu. Međutim u posljednjim satima postalo je jasno kako ideja Superlige pada u vodu jer niz klubova priprema dokumentaciju za izlazak iz natjecanja.

Iz Engleske dolaze vijesti kako su Chelsea i Manchester City prvi odlučili povući se, a do petka bi isto trebao napraviti i Manchester United.

Iz Španjolske pak stiže vijest da madridski Atletico ne želi više biti dio ovog natjecanja, a Barcelona neće finalizirati članstvo sve dok ne dobije dozvolu članova kluba na što teško može računati.

Reakcija Uefe i navijača uspjela je dovesti do kraha ideje kojoj je namjera bila stvaranje novog nogometnog poretka i zgrtanje ogromnih količina novca.

Sada će se vi morati voditi onom porukom Karl-Heinza Rummeniggea - "smanjite svoje troškove".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!