Nogomet

Zidane: 'Ne vjerujem da će se Chelsea braniti, to je kompletna momčad'

Branimir Korać • utorak, 27.04.2021.
Zidane: 'Ne vjerujem da će se Chelsea braniti, to je kompletna momčad'

U prvom susretu polufinala Lige prvaka Real Madrid dočekuje Chelsea. Zinedine Zidane očekuje tešku i neizvjesnu utakmicu...

Pred Real Madridom je čvrsta i vrlo teška utakmica. U polufinalu Lige prvaka u goste mu dolazi Chelsea koji posebno dobro igra od dolaska Thomasa Tuchela.

"Ovo je polufinale i bit će nam teško. Liga prvaka je nešto posebno i pristupit ćemo susretu onako kao i priliči polufinalu ovog natjecanja. Dobro smo pripremljeni i želimo pružiti dobru utakmicu", ističe Zinedine Zidane.

Zidane očekuje kako će Chelsea igrati i neće se zatvoriti.

"Ne vjerujem da će se Chelsea braniti. To je kompletna momčad koja dobro napada i dobro se brani. Dobro su odradili posao u Ligi prvaka i na dobropm su putu kao i mi. Morat ćemo se dobro braniti i pokušati iskoristiti svaku priliku da bi stvorili Chelseaju probleme."

Madriđani su u igri za dva trofeja, a Zidaneu su oba iznimno bitna.

"Nećemo birati, još uvijek smo u igri u oba natjecanja. Imali smo određenih problema, ali svaki put smo se uspjeli podići. Još nam je ostalo mjesec dana sezone i bez obzira na sve, borit ćemo se do samog kraja. Možda ćemo imati problema, ali imat će ih svaka momčad. Dat ćemo sve od sebe u sbakom trenutku, mi smo Real Madrid i sve je moguće. Naporno radimo svaki dan i borimo se na sve načine."

Što se tiče izostanaka, potvrdio je kako i dalje neće biti Ferlanda Mendyja.

"Kroos je u redu i bit će na raspolaganju, Mendy još nije spreman, potrebno mu je još vremena. Zadovoljni smo s Militaom i njegovim napretkom. On kao i svaki drugi igrač donosi nešto novo momčadi. Što se tiče Hazarda, on je u redu. Igrao je, i što je najvažnije, nije sutradan osjetio bolove. Sretni smo što je u konkurenciji jer će nam puno toga donijeti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!