Nogomet

Zidane: 'Još smo živi, momci su dali sve od sebe'

Matej Kačan • srijeda, 28.04.2021.
Zidane: 'Još smo živi, momci su dali sve od sebe'

Nakon što je Real Madrid remizirao s Chelseajem i zadržao nade u plasman u finale, Zinedine Zidane je pohvalio nastup i energiju svoje ekipe...

Trener Real Madrida Zinedine Zidane komentirao je susret u kojem je njegova ekipa remizirala u prvom susretu polufinala Lige prvaka protiv Chelseaja. Ostaje dojam da su Englezi bili bolji, ali Zidane ističe da je zadovoljan i da je njegova ekipa još živa.

"Prvo poluvrijeme je bilo vrlo teško za nas, u drugom smo utakmicu kontrolirali bolje. Vrlo su brzi, imaju dobre igrače i krenuli su jako dobro. I dalje smo izjednačeni i sretni smo sveukupnom izvedbom. također, vrlo smo dobri u gostima, uvijek smo u visokom pritisku", poručio je Zidane.

To što Real nije bio bolja momčad na terenu prema Zidaneu nije razlog za paniku i zabrinutost jer je njegova momčad igrala protiv jako dobre ekipe.

"Oni su s razlogom u polufinalu, jako su dobra ekipa. Uzvrat će biti vrlo neizvjestan i natjecateljski nastrojen. Moja momčad je odigrala dobro, svi momci. Dali su sve od sebe, a sad ćemo se malo odmoriti", kazao je Francuz pa se osvrnuo na novu majstoriju Karima Benzeme za 1:1:

"Karim je impresivan, sretan sam zbog njega. Ne iznenađuju me stvari koje čini. No, bitno je zalaganje cijele ekipe. Protivnik je jako dobar, morate nekad i patiti u nekim dijelovima utakmice. Sretan sam zbog svih jer smo još živi i moramo ići u London pokušati pobijediti", kazao je Zidane.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!