Nogomet

Potvrđeno: Odgođen dvoboj Manchester Uniteda i Liverpoola, novi datum bit će poznat kasnije

Branimir Korać • nedjelja, 02.05.2021.
Potvrđeno: Odgođen dvoboj Manchester Uniteda i Liverpoola, novi datum bit će poznat kasnije

Zbog velikih prosvjeda navijača Manchester Uniteda koji traže odlazak obitelji Glazer iz kluba, odgođen je početak dvoboja protiv Liverpoola. Susret je trebao početi u 17:30, ali nema uvjeta za to...

NAJNOVIJE - Dvoboj između Manchester Uniteda i Liverpoola je definitivno odgođen. Datum odigravanja susreta bit će poznat kasnije.


Navijači Manchester Uniteda ne žele obitelj Glazer na čelu kluba i traže njihov odlazak. Prosvjeda je već bilo, ali danas je sve kulminiralo u tolikoj mjeri da je zbog sigurnosnih razloga odgođen početak susreta.

Naime navijači su se okupili ispred Old Trafforda, ali i hotela iz kojeg igrači Manchestera kreću prema stadionu. U jednom trenutku nekoliko stotina navijača nafgrnulo je na stadiom i uspjelo doći na travnjak gdje je bilo i ponešto nereda, ali uglavnom se sve u najvećoj mjeri smirilo i najveći dio navijača napustio travnjak.

Unutar stadiona održavaju se sastanci, konkretno u jednoj od svlačionica, a zasad je odlučeno kako će početak susreta biti odgođen, no još uvijek nema odluke hoće li utakmica biti odigrana danas ili slijedi odgoda za drugi datum.

Još uvijek nema informacije niti jesu li momčadi napustile svoje hotele, a Premier liga najavljuje vrlo brzo odluku o početku susreta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!