Košarka

Clippersi uz vrlo dobrog Zupca upisali pobjedu protiv Lakersa

Branimir Korać • petak, 07.05.2021.
Clippersi uz vrlo dobrog Zupca upisali pobjedu protiv Lakersa

Los Angeles Clippersi u gradskom srazu nadigrali su Los Angeles Lakerse i upisali pobjedu 118:94. Clippersi su iskoristili probleme Lakersa, izdominirali susretom i odnijeli pobjedu...

Los Angeles Lakersi bili su lak plijen za Clipperse. Bez LeBrona Jamesa i s Anthonyjem Davisom koji nije potpuno spreman i koji je odradio samo devet minuta, Lakersi nisu imali šanse.

Clippersi su još jednom u međusobnom dvoboju bili vrlo motivirani, ali i odlično izbalansirani sa sedmoricom igrača u dvoznamenkastom broju poena. Primjerice Lakersi su s druge strane imali ukupno tek dvojicu dvoznamenkastih i to startera Kuzmu i Harrella s klupe.

Do kraja regularnog dijela sezone ostalo je još svega šest utakmica, Lakersi će pokušati dohvatiti šesto mjesto da izbjegnu play-in, ali trenutno je situacija dosta neizvjesna i teško je išta prognozirati.

U ovom susretu Lakersi su jedini put poveli na samom početku kada je Davis ubacio prvi koš, nakon toga Clippersi su preuzeli stvari u svoje ruke i već u prvom poluvremenu imali prednost veću od 20 poena razlike.

U nastavku susreta Lakersi se više nisu uspjeli približiti na neki podnošljivi zaostatak, Clippersi su lakoćom održavali visoku razliku.

Ivica Zubac odigrao je vrlo dobru utakmicu te je za 28 minuta ubacio 14 poena (5/5 za dva, 4/5 slobodna) i uhvatio osam skokova čime je bio prvi skakač susreta. Paul George ubilježio je 24 poena, sedam skokova i pet asistencija, a Kawhi Leonard 15 poena, osam skokova i šest asistencija.

Kod Lakersa Kuzma je ubacio 25 poena uz pet skokova, a Harrell 14 poena uz šest skokova.

NBA:
LA Clippers - LA Lakers 118:94

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.05.2021. u 11:54
    lakersi sve lošiji i lošiji
    Obrisan korisnik