Rukomet

PPD Zagreb vraća se na parket u Kup susretu protiv Spačve

Branimir Korać • petak, 07.05.2021.
PPD Zagreb vraća se na parket u Kup susretu protiv Spačve
Foto: Pixsell

Nakon duže pauze, na parket se vraćaju rukometaši PPD Zagreba. Očekuje ih susret četvrtfinala Kupa u kojem će u subotu od 18 sati ugostiti Spačvu...

Dugo su rukometaši PPD Zagreba bili bez utakmica, imali su problema s koronavirusom, morali odgađati utakmice, a u konačnici došlo je i do odgode prvenstva. Sada se polako vraćaju iobavezama, a u subotu će igrati susret četvrtfinala Kupa.

"Nakon duge pauze izazvane problemima s koronom i dužeg trenažnog procesa, prva utakmica nastavka nam je protiv Spačve. U toj smo utakmici domaćini i favoriti i očekujem dobru utakmicu. Ujedno je to i uvertira u ono što nas očekuje u nastavku, a to je nakon pobjede plasman na završnicu Kupa. S ovom utakmicom u subotu nam kreće program gdje imamo utakmice svake srijede i subote. Očekujem da ćemo iz utakmice u utakmicu dizati našu formu koja bi trebala biti sve bolja pogotovo u onim utakmicama koje će biti najzahtjevnije i samim time i najvažnije", istaknuo je trener PPD Zagreba Ivica Obrvan.

Igrači se posebno raduju povratku na parket. Još ih je dosta van konkurencije zbog ozljeda, a Matej Ašanin očekuje isključivo pobjedu.

"Drago mi je da krećemo i nadam se da je korona napokon iza nas. U ovoj smo utakmici favoriti i to moramo pokazati na terenu. Maksimalno skoncentrirani trebamo biti svih 60 minuta da tu utakmicu završimo pobjedom te da polako idemo prema ostvarivanju naših ciljeva, a to je dupla kruna. Nismo kompletni jer imamo i dalje ozlijeđenih igrača, ali sve što trener Obrvan traži od nas trebamo ispoštovati", dodao je Ašanin.

Susret u Kutiji šibica počinje u 18 sati i to bez prisustva gledatelja.

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!