Nogomet

Ozljeda Ahilove tetive izbacila Žapera iz U-21 reprezentacije

Sportnet, Matej Kačan • utorak, 25.05.2021.
Ozljeda Ahilove tetive izbacila Žapera iz U-21 reprezentacije
Foto: Pixsell

Osijekov Mihael Žaper večer prije okupljanja mlade reprezentacije doživio je ozljedu Ahilove tetive te neće moći biti u sastavu reprezentacije u četvrtfinalu Eura...

Izbornik mlade hrvatske reprezentacije Igor Bišćan napravio je tri promjene u sastavu reprezentacije u odnosu na prvotni popis za četvrtfinalni susret Europskog prvenstva protiv Španjolske koji se igra u Mariboru.

Otpali su Mihael Žaper, Luka Sučić i Dario Vizinger, a umjesto njih je izbornik pozvao trojicu novih igrača, Nevena Đuraseka, Sandra Kulenovića te Mateja Vuka. NK Osijek objavio je da je Žaper otpao zbog ozljede Ahilove tetive.

"U ponedjeljak navečer čuo sam se s izbornikom Igorom Bišćanom, rekao mu za problem koji imam i zajednički je stav da ne bi bilo smisla dolaziti na okupljanje reprezentacije kada nisam u mogućnosti zaigrati. I on mi je savjetovao da budem oprezan jer je imao sličnih problema u karijeri i zna da se to može zakomplicirati ako se podcijeni u smislu terapije."

"Bio bi preveliki rizik trenirati u takvom stanju, posebno iz ove sadašnje perspektive kada tetiva baš boli, toliko da i otežano hodam. Ništa drugo mi ne preostaje nego se držati uputa liječnika kako bih spreman dočekao pripreme Osijeka za novu sezonu. Kolegama iz reprezentacije, naravno, želim puno sreće i uspjeh protiv Španjolaca u četvrtfinalu, nadajući se kako dečki mogu preskočiti i tu prepreku i ostvariti još i veći uspjeh od dosadašnjeg", poručio je Žaper za stranice NK Osijek.

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!