Zimski sportovi

Bruinsi i Hurricanesi u produžetku do pobjede

HINA, Mihaela Bradovski • petak, 04.06.2021.
Bruinsi i Hurricanesi u produžetku do pobjede

Hokejaši Bostona i Caroline pobijedili su u gostima u trećoj utakmici drugog kruga doigravanja sjevernoameričke profesionalne hokejaške lige nakon produžetaka...

Boston je pobijedio New York Islanders 2-1 i poveo 2-1 u seriji, dok je Carolina bila bolja od Tampe 3-2 i smanjila zaostatak na 1-2.

U New Yorku je Brad Marchand utakmicu odlučio pogotkom u četvrtoj minuti produžetka. U regularnom dijelu utakmice Boston je poveo u prvoj trećini pogotkom Craiga Smitha, a šest minuta prije kraja izjednačio je Mathew Barzal. Vratar Bostona Tuukka Rask obranio je 28 udaraca, a domaći vratar Semjon Varlamov 39 udaraca.

Carolina je izgubila prve dvije domaće utakmice, ali sada se vratila i to zahvaljujući pogotku Jordana Staala na kraju šeste minute produžetka. Brett Pesce zabio je prvi gol za Carolinu, a Sebastian Aho drugi u regularnom dijelu utakmice. Vratar Petr Mrazek je skupio 35 obrana.

Za domaću momčad koja je u regularnom dijelu eliminirala zaostatak od 0-2, Brayden Point i Alex Killorn su zabili za smanjenje a onda i za izjednačnje.

Doigravanje, NHL

ISTOČNA DIVIZIJA
2. krug:
New York Islanders - Boston Bruins 1-2 (produžetak)
(Boston vodi 2-1 u seriji na četiri pobjede)

CENTRALNA DIVIZIJA
2. krug:
Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes 2-3 (produžetak)
(Tampa vodi u 2-1 u seriji na četiri pobjede)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!