Nogomet

Velšani uoči Švicarske, Ramsey će igrati: 'Svih 26 igrača su spremni za nastup'

Mihaela Bradovski • subota, 12.06.2021.
Velšani uoči Švicarske, Ramsey će igrati: 'Svih 26 igrača su spremni za nastup'

U prvom susretu dana od 15 sati Wales igra protiv Švicarske. Unatoč sumnjama oko spremnosti Aarona Ramseyja, veznjak Juventusa bit će u sastavu...

Ryan Giggs trebao je voditi Wales na Europskom prvenstvu, ali zbog optužnice koja je podignuta, umjesto njega momčad će voditi Rob Page. Page je u kontaktu s Giggsom koji mu se javio uoči početka Prvenstva.

"Apsolutno, on je moj prijatelj. Zaboravite posao, prijatelji smo. Naravno da smo u kontaktu, poželio nam je sreću. Uz nas je i bit će naš najveći navijač", ističe Page.

Iako Velšane mnogi vide na dnu skupine, Gareth Bale ne zamara se s tim prognozama.

"Uopće nas to ne zanima. Ljudi imaju svoje mišljenje, mi se samo brinemo o onom što se događa na travnjaku i na što možemo utjecati. Bit ćemo koncentrirani na naš nastup i nadam se da će biti dovoljno dobar. Želimo pobjedu i dobar start, ući ćemo u utakmicu s pobjedničkim mentalitetom. Imamo plan igre u glavi i što napraviti da dođemo do pobjede", ističe Bale.

Velšani nemaju problema s ozljedama uoči susreta protiv Švicarske, nije trenirao Aaron Ramsey, ali tako je i planirano.

"Razgovarali smo i imamo plan za njega još od prije mjesec dana. Pripreme su dobro prošle i možemo posebno zahvaliti našim fizioterapeutima koji su napravili sjajan posao. Sada imamo 26 igrača potpuno spremnih za utakmicu, a Aaron je među njima. Spreman je", dodaje Page.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!