Nogomet

Blind: 'Razmišljao sam da ne nastupim, scene iz Kopenhagena su me jako pogodile'

Branimir Korać • ponedjeljak, 14.06.2021.
Blind: 'Razmišljao sam da ne nastupim, scene iz Kopenhagena su me jako pogodile'

Bliski prijatelj Christiana Eriksena, Daley Blind, teško je podnio situaciju oko Christiana Eriksena te je razmišljao da propusti dvoboj protiv Ukrajine...

Daley Blind i Christian Eriksen su bliski prijatelji i situacija oko Eriksena jako je pogodila Blinda. Branič nizozemske reprezentacije bio je blizu toga da ne nastupi protiv Ukrajine dan nakon što je Eriksen oživljavan na travnjaku.

"Ono što se dogodilo imalo je velik utjecaj na mene, nebitno je što smo Christian i ja prijatelji. Teško mu je, znam kako se osjeća jer sam i ja imao srčanih problema, morao sam svladati psihološke prepreke kako bih ponovno mogao igrati. Morao sam sebe uvjeriti da ja to mogu i ponosan sam da sam uspio."

"Definitivno sam razmišljao da ne nastupim, slike s TV ekrana jako su me pogodile i nisam dobro spavao. Borio sam se s tim da ipak nastupim."

Sve je to teško prihvatio i izbornik Nizozemske Frank De Boer.

"Vidio sam slike na TV-u i morao sam napustiti sobu, pet godina sam radio s Christianom. Bila je to teška večer, trebali smo imati i sastanak prije utakmice, ali smo ga odgodili, nikome nije bilo do nogometa. Daley je bio posebno emotivan jer je i sam imao srčanih problema, a jedan je od najboljih Christianovih prijatelja."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!