Nogomet

Copa: Remi Argentine, Paragvaj preokrenuo Boliviju

Matej Kačan • utorak, 15.06.2021.
Copa: Remi Argentine, Paragvaj preokrenuo Boliviju

U noći s ponedjeljka na utorak odigrane su još dvije utakmice na Copa Americi. Argentina je u Rio de Janeiru remizirala s Čileom, dok je Paragvaj preokretom svladao Boliviju...

Nogometaši Argentine remijem su krenuli u svoje natjecanje na Copa Americi. U Rio de Janeiru su Argentinci za početak imali jako težak posao, igrali su protiv Čilea. Dva od tri glavna favorita za osvajanje skupine A na kraju su remizirali.

Argentina je igrala mnogo bolje u prvom dijelu, a Gaučose je u vodstvo doveo Leo Messi sjajnim pogotkom iz slobodnog udarca u 33. minuti. Čile je izjednačio u 57. minuti kad je Emiliano Martinez penal Artura Vidala skrenuo u stativu, ali je na odbijancu Eduardo Vargas prvi reagirao i zabio za 1:1.

U drugom susretu večeri je Bolivija rano povela protiv Paragvaja i dugo je držala rezultat za iznenađenje. Za 1:0 zabio je Erwin Saavedra u desetoj minuti, a Bolivija je taj rezultat držala dosta dugo usprkos činjenici da je Jaume Cuellar u nadoknadi prvog dijela dobio crveni karton.

U posljednjih pola sata je došlo do preokreta. Kaku je izjednačio u 62., dok je posao dovršio Angel Romero u 65. i 81. minuti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!