Nogomet

Ivica Olić nije više trener CSKA: 'Imamo drugačiju viziju rada i budućnosti'

Mihaela Bradovski • utorak, 15.06.2021.
Ivica Olić nije više trener CSKA: 'Imamo drugačiju viziju rada i budućnosti'
Foto: Pixsell

Ivica Olić vrlo kratko se zadržao na klupi moskovskog CSKA. Nakon današnjeg razgovora s čelnicima kluba, raskinut je ugovor...

Avantura Ivice Olića u moskovskom CSKA trajala je vrlo kratko, preuzeo je momčad krajem prošle sezone i već sada odlazi iz kluba.

CSKA nije bio u najboljoj situaciji, koliko ta momčad ima manjkavosti najbolje su pokazali nastupi u Europi gdje je s Dinamom u skupini Europske lige bio vrlo skroman i nije prošao dalje.

Olić je trebao vremena za posložiti momčad na svoj način, međutim suradnja je raskinuta nakon današnjeg razgovora s čelnicima kluba.

"Koristim priliku da vas obavijestim o prekidu suradnje s CSKA. Danas sam stigao u Moskvu i imao sam sastanak s upravom kluba. Nakon našeg razgovora, klub je odlučio prekinuti suradnju, glavni razlog bila je drugačija vizija rada i budućnosti prve momčadi. Žalim zbog ovog ishoda, jer sam se s velikim entuzijazmom pripremao i čekao novu sezonu. Također koristim priliku da zahvalim klubu i navijačima na izvrsnom iskustvu i ugodnih dva mjeseca koja sam proveo u klubu. Svima u CSKA i svim navijačima želim zdravlje, sreću i uspjeh u budućnosti", poručio je Olić.

Oliću je ovo bio prvi samostalni posao, dosad je bio pomoćnik Zlatku Daliću u A reprezentaciji.

FOTO: Milan Šabić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!