Košarka

Giannis: 'Durant je najbolji igrač na svijetu, moramo se nadati da će promašiti'

Matej Kačan • srijeda, 16.06.2021.
Giannis: 'Durant je najbolji igrač na svijetu, moramo se nadati da će promašiti'

Najbolji igrač Milwaukee Bucksa i donedavni vladajući dvostruki MVP lige Giannis Antetokounmpo morao je priznati da je Kevin Durant najbolji igrač lige nakon pete utakmice polufinala...

Kevin Durant je povijesnom partijom od 49 poena, 17 skokova i deset asistencija donio treću pobjedu svojim Netsima protiv Milwaukee Bucksa, a reakcije nakon susreta su shodne prikazanome. Na račun Duranta pljušte samo pohvale.

Možda najveću mu je dao donedavni dvostruki MVP lige i sam jedan od najboljih igrača svijeta Giannis Antetokounmpo koji se našao na drugoj strani ove partije kao najbolji igrač u redovima Bucksa:

"On je trenutno najbolji igrač svijeta i moramo ga pobijediti kao momčad. Moramo ga braniti kao momčad, tjerati ga da pogađa teške šuteve kao i večeras. Jednostavno moramo nastaviti raditi naš posao i nadati se da će promašiti", kazao je Giannis.

Kad trostruki član prve defenzivne petorke lige i najbolji obrambeni NBA igrač 2020. kaže da se samo može nadati da ćete promašiti, onda je to dovoljan znak da ste nezaustavljivi. A pohvale na račun svog suigrača sipao je i Jeff Green koji je podsjetio na povijest Durantovih ozljeda, a ovaj se vratio još bolji:

"Sve ozljede koje je prošao, vratiti se nakon Ahilove pa zadnje lože i doći u ovu poziciju. Zbog svega toga svijet je svjedok, još jednom, odgovoru na pitanje tko je najbolji igrač svijeta", kazao je Green.

Trener Steve Nashje izvedbu nazvao povijesnom, a sam Durant nije kitio svoju izvedbu epitetima. Jednostavno je opisao svoj način igre:

"Znam da je percepcija o meni da mogu dobro zabijati, ali je u svakj momčadi od mene bilo traženo da radim sve. Od skoka do obrane, iniciranja napada i zabijanja. Možda to sve ne radim cijelo vrijeme, ali uvijek radim od svega pomalo", rekao je KD.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!