Nogomet

Paracki za Sportnet: 'Imao sam osjećaj da Nijemci ne mogu zabiti da se igra još 90 minuta'

Branimir Korać • srijeda, 16.06.2021.
Paracki za Sportnet: 'Imao sam osjećaj da Nijemci ne mogu zabiti da se igra još 90 minuta'

Kreće drugo kolo natjecanja u skupinama na Europskom prvenstvu, a danas su na rasporedu tri susreta koja prognozira kapetan Slaven Belupa Goran Paracki...

Jučer su na Europskom prvenstvu na rasporedu bile svega dvije utakmice, a favoriti su upisali pobjede. Mađarska je ugostila u Budimpešti Portugal i do same završnice bila je u egalu, ali ipak nije izdržala. S druge strane Francuska je u najzanimljivijoj utakmici prvog kola tijesno slavila protiv Njemačke s 1:0.

Do kraja Prvenstva, u suradnji s klubovima HT Prve lige, igrači i treneri komentirat će događanja od dana ranije i prognozirat će dvoboje koji su pred nama pa tako danas dolazi na red Slaven Belupo i njegov kapetan Goran Paracki.

Mađarska - Portugal 0:3

Kada netko vidi rezultat 0:3, rekao bi da je Portugal lagano osvojio sva tri boda, a zapravo je utakmica bila pred remijem do samog kraja. Presudila je individualna kvaliteta Portugalaca koji su opravdali ulogu favorita, ali puno teže od očekivanog. Pravi gušt je bio vidjeti i čuti gledatelje na tribinama.

Francuska - Njemačka 1:0

Derbi koji mi je na kraju izgledao kao rutinska pobjeda Francuza. Imao sam osjećaj da Nijemci ne mogu postići pogodak da se utakmica igra još dodatnih 90 minuta.

Finska - Rusija (15:00)

Finska je iznenadila u prvom kolu, a Rusija upisala uvjerljiv poraz. Iako su Rusi favoriti, sada imaju imperativ pobjede što će im sigurno biti dodatan teret. Mislim da će utakmica završiti remijem.

Turska - Wales (18:00)

Prije Eura Turska je prozvana kao "dark horse" momčad, a onda u utakmici protiv Talijana nije uputila nijedan udarac u okvir gola. Wales je dobro organizirana i tvrda momčad pa očekujem remi bez pogodaka.

Italija - Švicarska (21:00)

Mislim da su Talijani očiti favoriti. Ušli su suvereno u turnir i sve osim njihova tri boda bit će veliko iznenađenje.

FOTO: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!