Nogomet

Rossi: 'Danas je i Gospodin pogledao na nas'

Matej Kačan • subota, 19.06.2021.
Rossi: 'Danas je i Gospodin pogledao na nas'

Jako zadovoljan odigranim i bodom protiv Francuske bio je mađarski izbornik Marco Rossi koji je, osim svojim igračima, zahvalio i višoj sili na rezultatu...

Mađarski izbornik Marco Rossi bio je prezadovoljan odigranom utakmicom protiv Francuske. Mađari su odigrali hrabro i nagradilo ih je golom koji je na kraju donio bod iako su mogla biti i sva tri.

"Uspjeli smo zabiti jer su momci igrali jako dobro i hrabro, s mnogo srca i slijedili su taktiku. Vrlo sam ponosan na njih! Mnogi treneri smatraju za sebe da su najvažniji jer oni izmišljaju taktiku, ali to nije tako. Igrači su protagonisti i moram ponoviti da sam jako ponosan"

Rossi još jednom nije propustio nahvaliti karakter svoje ekipe, onaj koji se vidio i u 80 minuta susreta protiv Portugala, a ovaj put je donio i rezultatsku nagradu.

"Naravno, bilo je i teških trenutaka, ali imamo igrače koji se znaju nositi s takvim situacijama. Oni rade vrlo naporno da bi u takvim trenucima ispravili stvari. Kad sam prvi put stigao u kamp i vidio komornu atmosferu te 2018., kazao sam igračima da želim da svi igraju sa srcem koje smo vidjeli danas. Nema ništa važnije u nogometu."

Rossi također smatra da je i viša sila nagradila Mađare za hrabru igru i utakmicu.

"Čak i da sam prije utakmice znao koji će biti ishod, opet bih se brinuo jer igramo protiv svjetskih prvaka. No, ovo je dan kad je Gospodin možda pogledao na nas odozgora."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!