Nogomet

Bale prekinuo intervju pa poručio: 'Igrat ću za Wales dok god igram nogomet'

Matej Kačan • nedjelja, 27.06.2021.
Bale prekinuo intervju pa poručio: 'Igrat ću za Wales dok god igram nogomet'

Velški kapetan Gareth Bale u prvi trenutak nije htio odgovoriti na pitanje o reprezentativnom umirovljenju, ali je kasnije kazao kako će nastaviti igrati...

Nakon što je Wales ispao od Danske u osmini finala Eura, Gareth Bale je ranije prekinuo intervju nakon utakmice zbog pitanja o svojoj budućnosti u reprezentaciji. Novinar ga je upitao odlazi li u reprezentativnu mirovinu, a Bale je odšetao iz kadra.

Ipak je kasnije odgovorio na pitanje, a odluka je da nastavlja igrati za reprezentaciju dok god igra profesionalni nogomet, usprkos poznijim godinama, padu forme i ozljedama koje su ga mučile posljednjih sezona.

"Želim nastaviti igrati. Ljudi uvijek postavljaju glupa pitanja, ali ja očito volim igrati za Wales. Igrat ću za reprezentaciju do dana kad prestanem igrati nogomet", kazao je, pa nastavio:

"Tek smo krenuli s kvalifikacijama za SP i ovo iskustvo moramo ugraditi u to. Osjećam da imamo dobar način igre kad igramo dobro i to samopouzdanje moramo zadržati, nastaviti igrati nogomet te mislim da se tako možemo kvalificirati na sljedeće Svjetsko prvenstvo", zaključio je Bale.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!