Nogomet

Strupar: 'Ne volim taj Ronaldov ego, on vidi samo svoju statistiku'

Mihaela Bradovski • nedjelja, 27.06.2021.
Strupar: 'Ne volim taj Ronaldov ego, on vidi samo svoju statistiku'

Danas u utakmici dana sastaju se Belgija i Portugal. Branko Strupar nosio je dres belgijske reprezentacije i nada se pobjedi Belgijaca...

Bivši belgijski reprezentativac Branko Strupar nada se pobjedi Belgije protiv Portugala i vidi je kao favorita u tom dvoboju.

"Odgledao sam skoro sve utakmice dosad, dobri su i jedni i drugi, a onako navijački, rekao bih da su šanse 60:40 za Belgiju. Mislim da je Belgija u prednosti, Njemačka je razmontirala Portugal, a čini mi se da je belgijska zadnja linija bolja. Osim toga vratio se De Bruyne, a svi smo vidjeli kakav je igrač", kaže Strupar za Sportske novosti.

Tek jedno poluvrijeme u skupini Belgija nije izgledala dominantno.

"U tom prvom poluvremenu protiv Danske, domaćin je bio ekstremno motiviran nakon svega što se dogodilo s Eriksenom, ali kasnije je ušao De Bruyne i vidjeli smo kojim je smjerom otišla utakmica. kasnije je Belgija bila korektna i dobila je i Finsku te pogurala Dansku u osminu finala."

Portugal ga nije oduševio, a posebno ne obrana iako je Ruben Dias proglašen za najboljeg igrača Premier lige.

"Bez obzira na Ronalda, Francuska i Njemačka su bolje momčadi od Portugala. Ronaldo voli rušiti svoje rekorde, ali bitna je momčad. Još prema naprijed su vrlo jaki, ali obrana čim naiđe na dobrog protivnika ima problema. Njemačka ih je trebala demolirati, ne vjerujem da će Belgija baš toliko dominirati jer ipak jedno je grupna faza, a drugo je nokaut faza."

Strupar je posebno impresioniran Lukakuom.

"Uz Mbappea i Haalanda on mi je treći top napadač svijeta. On je tenk, nosi dvojicu na sebi, prošao bi i kroz zid kakva je to moć. Bio sam pokraj terena kada je prije nekoliko godina igrao protiv Hrvatske, otresao se trojice čuvara, prošao vratara i zabio, a sada je još stariji i iskusniji. On je čudovište, a za razliku od Ronalda ne gleda samo sebe već voli i asistirati. Ne volim taj Ronaldov ego, on vidi samo svoju statistiku, vjerujem i nadam se prolazu Belgije."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!