Nogomet

Majer: 'Ovo je najteži protivnik kojeg smo mogli dobiti, ali odradili smo sve što smo zamislili'

Jan Šneler • utorak, 20.07.2021.
Majer: 'Ovo je najteži protivnik kojeg smo mogli dobiti, ali odradili smo sve što smo zamislili'
Foto: Pixsell

Nakon pobjede protiv Omonije (2:0), strijelci pobjedničkih pogodaka Lovro Majer i Kristijan Jakić bili su zadovoljni odigranom partijom...

Dinamo je uspješno odradio treću europsku utakmicu. U prvom susretu drugog pretkola Lige prvaka, Modri su s 2:0 svladali ciparskog prvaka Omoniju te s velikim kapitalom odlaze na uzvrat u Nicosiju.

Jedan od najboljih na terenu, Lovro Majer, odigrao je odličnu utakmicu, postigao pogodak i upisao asistenciju. Veznjak Dinama smatra kako su Modri odigrali dobru utakmicu protiv vrlo teškog protivnika.

"Napravili smo što smo htjeli prije utakmice i mislim da možemo biti zadovoljni. Znali smo da su organizirana momčad i da neće biti lako, ali rezultat je dobar. Ovo je najteži protivnik kojeg smo mogli dobiti, ali uspjeli smo odraditi sve što smo zamislili", rekao je nakon susreta Majer.

Upravo je Majeru za pogodak asistirao Kristijan Jakić, a njemu je pak usluga uzvraćena u završnici susreta kada je mladi veznjak Dinama poentirao za konačnih 2:0. Jakić se slaže s Majerom te također priznaje kako Omonia nije nimalo bezazlen protivnik.

"Teška utakmica, znali smo da su dobar protivnik i da ćemo se trebati namučiti. Mislim da smo bili bolji i da smo dominirali te zasluženo zabili dva gola", dodao je Jakić.

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!