Ostali sportovi

Srbić: 'Nikada nisam ovako dobro odradio podij trening na nekom velikom natjecanju'

Sportnet, Mihaela Bradovski • srijeda, 21.07.2021.
Srbić: 'Nikada nisam ovako dobro odradio podij trening na nekom velikom natjecanju'

Tin Srbić bit će među prvim hrvatskim sportašima koji će nastupiti u Tokiju, već se upoznao s dvoranom i spravom i jako je zadovoljan...

Tin Srbić uspješno je danas odradio podij trening u Ariake Areni. U svom prvom susretu s olimpijskom prečom u Tokiju naš olimpijac bio je i više nego uspješan.

“Bilo je malo čudno jer smo došli u dvoranu dva i pol sata prije nego sam ja imao svoj podij. Prvih sat i nešto sitno sam čekao da se krenem zagrijavati. Kad sam krenuo zagrijavati onda su svi već bili u dvorani za natjecanje, tako da sam gotovo sat i pol bio sam u dvorani za trening i zagrijavao se. Ali, sve je dobro prošlo, dobro sam zagrijao, došao u dvoranu za natjecanje koja je stvarno jedna od ljepših u kojoj sam ikada bio. Preča mi odgovara jer smo nabavili dovoljno rano tu japansku preču pa sam se uspio naviknuti i stvarno mi odgovara ovdje”, otkrio je.

Tinu je preču tvrtke Senoh na kakvoj će nastupiti na Igrama osigurao Hrvatski olimpijski odbor još prošle godine i na njoj se pripremao za Tokio. Poprilično je drukčija od sprava koje su inače na gimnastičkim natjecanjima, no Tinu nije trebalo puno vremena da se prilagodi na nju.

“Napravio sam danas u dvorani za natjecanje samo jedno zagrijavanje i išao vježbu koju planiram raditi u kvalifikacijama. Odradio sam stvarno solidno. Jako sam zadovoljan. Mislim da nikada nisam ovako dobro odradio podij trening na nekom velikom natjecanju. Stvarno je sve OK i jedva čekam subotu i kvalifikacije da bude još malo više adrenalina i da probam odraditi ovu vježbu ovako kako sam odradio danas na podiju. Bit ću jako zadovoljan s time. Mislim da je to onda dovoljno za finale”, mirno je poručio Tin iz Tokija.

Sutra podij trening partera i grede ima Ana Đerek koja je također smještena u 1. subdiviziju. U petak je na rasporedu svečano otvaranje Igara, a gimnastički turnir kreće već dan kasnije - u subotu su kvalifikacije Tina Srbića, a u nedjelju Ane Đerek.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!