Ostali sportovi

Nijemci zbog pandemije organiziraju virtualnu olimpijsku kuću

HINA, Matej Kačan • četvrtak, 22.07.2021.
Nijemci zbog pandemije organiziraju virtualnu olimpijsku kuću

Iako su zbog strogih mjera zaštite od koronavirusa ostali bez svoje tradicionalne olimpijske kuće, njemački će sportaši ipak imati priliku družiti se sa sunarodnjacima i primati podršku virtualnim putem...

Njemačka olimpijska reprezentacija će za vrijeme OI u Tokiju imati virtualnu Olimpijsku kuću. Olimpijske kuće tradicionalni su dio Olimpijskih igara za mnoge zemlje, ali u glavnom gradu Japana nisu moguće zbog pandemije COVID-19 i pravila o socijalnom distanciranju.

Zbog toga će Njemačka u Tokiju imati virtualnu kuću kako bi pružila najbolju podršku svojim sportašima. Njemačka olimpijska sportska konfederacija (DOSB) i njihova marketinška agencija Deutsche Sport Marketing umjesto pokrenuli su Deutsche Haus Digital. Na njoj će se naći ekskluzivne fotografije, nagradne igre i ponude partnera iz Njemačke.

Navijači će također moći slati poruke podrške njemačkim sportašima u Olimpijskom selu. DOSB je planirao smjestiti svoju Olimpijsku kuću u središnjoj zoni Tokijskog zaljeva, s mjesta na kojem se pruža prekrasan pogled na poznati Dugin most.

Njemačka kuća je središnje mjesto okupljanja DOSB-a od 1988. godine za sportaše, poslovne partnere, medije, političare i ostale. Od Vancouvera 2010. postoji i paraolimpijska kuća.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!