Ostali sportovi

Francuska i Njemačka rutinski odradili posao protiv Brazila i Argentine

Branimir Korać • ponedjeljak, 26.07.2021.
Francuska i Njemačka rutinski odradili posao protiv Brazila i Argentine

U prva dva današnja susreta na rukometnom turniru Francuska i Njemačka upisali su uvjerljive pobjede protiv Brazila i Argentine...

Francuska je rutinski odradila posao u drugom kolu protiv Brazila. Nisu dopustili iznenađenje, imali su susret pod kontrolom i zasluženo su slavili.

Zadnji put Brazil je bio u egalu kod 3:3 nakon čega Francuska radi seriju 6:1 i potpuno se odvaja. Pet minuta prije poluvremena Brazil se uspio privući na gol zaostatka, ali Francuska ipak u završnici poluvremena golovima Remilija i Tournata odlazi na tri razlike. U drugom dijelu Francuska se brzo odvojila i mirno dovršila posao.

U izjednačenom francuskom sastavu po četiri gola postigli su Tournat, Nikola Karabatić i Guigou. Kod Brazila Leonardo Dutra zabio je deset golova dok su po pet dodali Fabio Chiuffa i Gustavo Rodrigues.

Argentinci su protiv Njemačke izdržali jedno poluvrijeme, no kada je Njemačka podigla igru, Argentina to više nije mogla pratiti.

U 34. minuti Argentina je povela 15:14, Njemačka nakon toga veže četiri gola, počinje stvarati razliku koja je do kraja susreta narasla na visokih plus osam.

Po sedam golova kod pobjednika postigli su Marcel Schiller i Timo Kastening, a pet je dodao Steffen Weinhold. Andreas Wolff pružio je podršku s 12 obrana. Kod Argentine po pet golova postigli su Diego Simonet i Ramiro Martinez.

Skupina A, drugo kolo:
Brazil - Francuska 29:34
Argentina - Njemačka 25:33

Skupina A:
1. Francuska 4
2. Španjolska 2 (-1)
3. Norveška 2 (-1)
4. Njemačka 2
5. Brazil 0
6. Argentina 0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!