Ostali sportovi

Pucar: 'Setovi su bili dosta gusti, ali je u završnicama on bio bolji'

Branimir Korać, HINA • ponedjeljak, 26.07.2021.
Pucar: 'Setovi su bili dosta gusti, ali je u završnicama on bio bolji'

Hrvatski stolnotenisač Tomislav Pucar oprostio se od olimpijskog turnira porazom od Slovenca Bojana Tokića s 0:4 (9:11, 8:11, 9:11, 10:12).

Pucar (25) je bio slobodan u 1. kolu, a u drugom je naletio na iskusnog, 40-godišnjeg Slovenca, koji je lako prošao u četiri seta. Tomislav je u prvom setu vodio s 9:7, ali ga je izgubio, a u preostala tri seta u svakom je bio blizu, no nije dobio nijedan.

"Igrao sam ranije dva puta s njim i oba puta sam izgubio, ali vrlo tijesno. Sada je bilo 4:0, a sva četiri seta su bila vrlo blizu. Vodio sam 9:7 u prvom i da sam to dobio možda bi psihološki bilo sve drukčije. Setovi su bili dosta gusti, ali je u završnicama on bio bolji", kazao je rođeni Puljanin.

U nedjelju se od singla oprostio i Andrej Gaćina, pa Hrvatska više nema predstavnika u pojedinačnom dijelu. Andrej, Tomislav i Frane Kojić nastupit će u momčadskom dijelu, a u 1. kolu ih čeka prvo jaki Tajvan.

"Igramo protiv favorita Tajvanaca, oni su vrlo kvalitetni, ali mi ćemo dati sve do sebe i nećemo se predati. Ovi porazi neće utjecati na ozračje u ekipi, imamo šest dana da se odmorimo i pripremimo i sve će biti OK", poručio je Pucar.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!