Nogomet

Kovač: 'Siguran sam da igrači neće odustati od sna da igraju Ligu prvaka'

Branimir Korać • utorak, 24.08.2021.
Kovač: 'Siguran sam da igrači neće odustati od sna da igraju Ligu prvaka'

Monaco u srijedu u Kijevu igra uzvratni dvoboj play-offa Lige prvaka. Šahtar je u prvom susretu u Monte Carlu slavio s 1:0, ali Niko Kovač uvjeren je da njegovi igrači neće se predati...

Težak posao je pred Monacom u uzvratu play-offa Lige prvaka. Stvari nisu išle smjerom koji je zamislio u prvom susretu, na svom travnjaku poražen je od Šahtara s 1:0 i morat će u Kijevu hvatati preokret.

"Moramo biti koncentrirani i pobijediti, jasno da nam je to cilj. Od početka sezone imamo dva lica, a siguran sam da će moji igrači ovaj put pokazati ono svoje pravo lice od prošle sezone i iz prvih susreta u Europi ove sezone", poručuje Niko Kovač.

Monaco je neočekivano loše otvorio prvu utakmicu, u tih prvih 20 minuta Pedrinho je i zabio jedini gol na susretu, međutim u nastavku susreta pokazao je bolje lice, ali nije bio dovoljno konkretan.

"Imali smo teške trenutke u tih prvih 20 minuta, ali kasnije smo dominirali i bili bolji, no nismo došli do tog gola. Bit ćemo spremni od prve minute, očekuje nas 90-minutna bitka, ako ne i duža."

Između dva dvoboja protiv Šahtara Monaco je upisao poraz 2:0 u prvenstvu protiv Lensa.

"Još sam uvjeren u prolaz. Znate kako nogomet funkcionira, kada spojite dvije pobjede, sve ide bolje, dok se to ne dogodi, moramo pronaći način kako ih ostvariti. Razočarani smo početkom sezone, ali ne igramo loše. Dvije utakmice protiv Sparte i 70 minuta protiv Šahtara stvarno smo izgledali dobro. Sutra nas očekuje velika bitka od prve minute. Siguran sam da igrači neće odustati od sna da igraju Ligu prvaka."

Susret u Kijevu počinje u 21 sat.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!