Nogomet

Franjić: 'Možemo biti zadovoljni ždrijebom, vjerujem da ćemo biti konkurentni'

Branimir Korać • petak, 27.08.2021.
Franjić: 'Možemo biti zadovoljni ždrijebom, vjerujem da ćemo biti konkurentni'
Foto: Pixsell

Bartol Franjić zadovoljan je skupinom u koju je Dinamo smješten. Vjeruje kako će Dinamo u ovom društvu biti konkurentan...

Bartol Franjić polako se prometnuo u standardnog igrača u Krznarovih prvih 11, a i on ističe zadovoljstvo ždrijebom i smatra da je skupina "po mjeri".

"Mislim da možemo biti zadovoljni ždrijebom. Svaka grupa koju možemo izvući je teška. Nema laganog protivnika, vjerujem da ćemo biti konkurentni."

Nekih želja u ždrijebu nije imao.

"Nema prevelikih želja, svi su jaki i konkurentni. Svakoj utakmici moramo pristupiti na isti način, cilj je proći skupinu. West Ham kao engleski predstavnik je svakako jak, ali i ostale dvije ekipe su moćne."

Liga prvaka bila je velika želja, ali ona nije ostvarena. Modri su sada okrenuti drugim protivnicima.

"Svi smo imali cilj ući u Ligu prvaka. Ali idemo dalje, Osijek pa reprezentativna pauza i pripreme za dalje. Osijek je odlična ekipa, najveći konkurent u borbi za titulu ne podcjenjujući nikoga. Moramo probati naći način kako doći do pobjede."

Franjić se ustalio na poziciji desnog bočnog koja nije njegova prirodna pozicija.

"To su trenerove odluke, ja ne ulazim u njih nego dajem sve od sebe u svakom trenutku. Želim da sve dobro ispadne na bilo kojoj poziciji. Nije lako se prilagoditi, ali ja sam igrač Dinama i uvijek moram biti spreman za sve."

FOTO: Sandra Šimunović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!