Košarka

Netsi razmijenili Jordana u Pistonse, on po isplati ugovora odlazi u Lakerse

Matej Kačan • subota, 04.09.2021.
Netsi razmijenili Jordana u Pistonse, on po isplati ugovora odlazi u Lakerse

Veteranska vojska u Lakersima postat će jača za jednog člana jer nakon razmjene iz Netsa u Pistonse te otkupljivanjem ugovora kao slobodan igrač stiže DeAndre Jordan...

Nekadašnji član najboljih obrambenih petorki NBA lige, centar DeAndre Jordan vraća se u Los Angeles, ali u drugi dres. Proslavljeni član Clippersa pridružit će se gradskim rivalima Lakersima u napadu na titulu.

Jordan je protekle dvije sezone proveo u Brooklyn Netsima koji su ga potpisali istog dana kao i Kevina Duranta te Kyrieja Irvinga, ali su ga u petak navečer razmijenili u Detroit Pistonse.

Netsi su u pokušaju uštede na plaćama poslali Jordana, četiri picka druge runde i nešto gotovine u Pistonse za Jahlila Okafora i Sekoua Doumbouya, a Detroit i Jordan obostrano nemaju namjere surađivati.

Zato će Pistonsi otkupiti preostale dvije godine i 20 milijuna dolara i isplatiti Jordana koji će tako postati slobodan igrač, a onda će potpisati za LA Lakerse za iznos veteranskog minimalca.

Jordan je prvih deset sezona karijere proveo u Clippersima, dok će u gradskim rivalima konkurenciju na centru imati među ergelom veterana gdje su i Dwight Howard te Marc Gasol koji možda i odlazi iz NBA u Europu.

DeAndrea je na početku mandata u Netsima izgurao Jarrett Allen koji je na kraju završio u Clevelandu kao dio razmjene za Jamesa Hardena pa je Jordan opet pronašao minute i prošle je sezone bilježio 7.5 poena i isto toliko skokova po susretu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.09.2021. u 10:24
    netsi rzmijenili jordana unetse? lakersi veterani ja ne znam sta im ovo treba igraci s 38 godina
    Obrisan korisnik