Nogomet

CSKA u Milanu traži zamjenu za Vlašića

Matej Kačan • subota, 04.09.2021.
CSKA u Milanu traži zamjenu za Vlašića

Prema navodima iz talijanskih medija, a poglavito Gazzette dello Sport, CSKA iz Moskve želi dovesti igrača Milana Samua Castilleja koji nije u trenerovim planovima...

Nakon što je Nikola Vlašić prodan u West Ham, u redovima CSKA iz Moskve ostala je rupa u ofenzivnoj liniji koja će se pokušati zakrpati pojačanjem iz Milana.

Naime, ruska momčad i talijanski velikan su u pregovorima za desnog krilnog igrača Samua Castilleja. Španjolac je u Milanu od 2018. kad je stigao iz Villarreala, ali nije u planovima.

Naime, 26-godišnjeg Španjolca je Stefano Pioli izostavio s popisa igrača za ovu sezonu Lige prvaka te je pokazao da na njega ne računa, a u Moskvi imaju još tri dana za zgotoviti posao.

Iako je u većini zemalja prijelazni rok završio posljednjim danom kolovoza, ruski klubovi smiju dovoditi igrače do 7. rujna. Talijanski mediji tvrde da se pregovori vode, ali nisu blizu dovršavanja posla.

Sam Castillejo mogao bi biti prepreka jer Španjolac navodno ne želi napustiti Milan i želi se izboriti za mjesto pa su zbog toga propali ljetni poslovi s Getafeom i Sampdorijom, ali Gazzetta dello Sport vjeruje kako bi odluka o izostavljanju s popisa za Ligu prvaka mogla pogurati krilnog igrača van San Sira.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!