Rukomet

Bjelovar oslabljen dočekuje Nexe: 'Pripreme su bile dobre i duge, nadamo se dobrom otporu'

Branimir Korać • petak, 10.09.2021.
Bjelovar oslabljen dočekuje Nexe: 'Pripreme su bile dobre i duge, nadamo se dobrom otporu'
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

U prvom kolu Paket24 Premijer lige danas od 19 sati u Bjelovaru se sastaju istoimeni domaćin i Nexe. Težak posao za domaćina koji u susretz ulazi oslabljen...

Dugo je vremena prošlo od zadnje prvenstvene utakmice rukometaša Bjelovara, još tamo prije tri mjeseca kod kuće je igrao i slavio protiv Spačve. Vrijeme je za novu sezonu i otvaranje kod kuće protiv Nexea.

Pripreme su bile dugačke, a trener Josip Pećina zadovoljan je odrađenim poslom.

"U pravilu sam jako zadovoljan pripremama, napustio nas je David Špiler, dosli su Potnar iz Sesveta i Šehić iz Zameta te Živković iz Šamota. Zadovoljni smo pojačanjima, jedva čekamo da sve počne. Pripreme su bile dobre i duge, odmah igramo za bodove i nadamo se dobrom otporu Našičanima koji su godinama uz PPD VZagreb najbolji u Hrvatskoj. Nakon dosta mjeseci i malo publike bi moglo doći pa se nadamo da ćemo im priuštiti dobru igru", kaže nam trener Bjelovara.

Dugo se igralo pred prazbnim tribinama, otvaranje vrata dvorane zasigurno će privući dosta Bjelovaraca.

"Ljudi s nestrpljenjem čekaju početak. Mislim da ljudima nedostaje događaja, da se malo maknu iz domova. Bjelovar je oduvijek volio rukomet, ne očekujemo da će biti prekrcato s obzirom na sve mjere, ali bili smo uvijek klub s prosjekom od najviše gledatelja u ligi."

Što se tiče izostanaka, jedan od glavnih igrača propušta početak sezone.

"Tibor Jurjević nam nedostaje, na pripremnom turniru došlo je do ozljede ramena, ne znamo težinu, ali nadamo se da nije ništa strašno."

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!