Ostali sportovi

Kronologija: Hrgović prekidom sredio Radonjića, Milas zaustavljen u sedmoj rundi

Branimir Korać • petak, 10.09.2021.
Kronologija: Hrgović prekidom sredio Radonjića, Milas zaustavljen u sedmoj rundi
Foto: Pixsell

Velika večer za hrvatski boks. Filip Hrgović i Petar Milas nakon dugačke pauze iz različitih razloga, vraćaju se u ring. Hrgović u Klagenfurtu boksa protiv Marka Radonjića, a Petar Milas u Parizu protiv Tonyja Yoke.

7. runda - Petar Milas nije uspio. Nešto više od pola minute prije kraja Yoka je žestoko pogodio Milasa i bacio ga u nokdaun, nakon odbrojavanja uspio se podići i nastaviti, ali vrlo brzo našao se na konopcima i na podu. Bio je to ujedno i kraj borbe.

6. runda - Imao je Milas u šestoj rundi nekoliko zanimljivih i dobrih pokušaja, ali svaki put kada je Milas napravio nešto dobro, Yoka je odmah uzvratio.

5. runda - Nekoliko jakih udaraca Yoke uzdrmali su Milasa, bilo je još minutu i pol do kraja, ali Francuz nije to iskoristio, Milas se oporavio i do kraja runde više nije bilo problema.

4. runda - Petar Milas u Parizu dobro se drži protiv renomiranog Tonyja Yoke, odlično se kreće i zadaje udarce. Yoka je snažan i nekako se njegovi udarci čine čvršćima, ali Milas jako dobro radi.


3. runda - Filip Hrgović nastavio je napadati Radonjića koji je u sve većim problemima, peti put mu je odbrojavano, izdržao je rundu, ali je sudac ipak prekinuo borbu na početku četvrte runde.

2. runda - Čak četiri puta Radonjić je završio na tlu, sve je bliži prekid, ne može se nositi s Hrgovićem.

1. runda - Nakon ispitivanja snaga, Hrgović je u zadnjih 25 sekundi uspio uputiti nekoliko jakih udaraca, Radonjić ih je itekako osjetio.

22:35 - Boksači u Klagenfurtu su u ringu, intoniraju se himne, meč će uskoro početi.

LIVE STREAM MEČA YOKA - MILAS MOŽETE PRATITI OVDJE

22:29 - Filip Hrgović u Klagenfurtu i Petar Milas u Parizu kreću u akciju. Prvi izlaze Hrgović i Marko Radonjić.

Filip Hrgović traži 13. profesionalnu pobjedu, a protivnik će mu biti Crnogorac Marko Radonjić, borac koji ima 22 borbe i 22 pobjede nokautom. Zvuči zastrašujuće, ali sve su to bili borci koji su daleko od Hrgovićeve klase.

Hrgović je apsolutni favorit u ovoj borbi i to bi trebala biti borba za povratak u ring nakon dugačke stanke i samo usputna stanica do one velike borbe koja se najavljuje.

Na velikoj sceni u Parizu će se boriti Petar Milas protiv Tonyja Yoke, zlatnog teškaša s Olimpijskih igara u Riju.

Milas ima vrlo težak posao, ali Yoka nije nepobjediv. Milasu je to prilika karijere, toga je i sam svjestan, pobjeda u ovom meču dovodi ga u elitu.

FOTO: Jurica Galoić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!