Ostali sportovi

Milas: 'Nisam ni vidio udarac, u Pariz sam došao pobijediti'

Matej Kačan • subota, 11.09.2021.
Milas: 'Nisam ni vidio udarac, u Pariz sam došao pobijediti'

Hrvatski boksač Petar Milas nije bio zadovoljan porazom u Parizu usprkos tome što su svi ostali vidjeli jako dobar nastup Hrvata protiv mnogo renomiranijeg borca...

Iako su svi složni u ocijeni da je Petar Milas pružio sjajan otpor i jako dobar meč protiv Yonyja Yoke, splitski borac nije bio zadovoljan. Sve što se na kraju piše je poraz nokautom, i to prvi u karijeri za Splićanina.

"Izgubio sam, to nije bio plan, došao sam ovdje pobijediti. Taj udarac nisam vidio, žao mi je što sam iznevjerio svoje fanove."

Iako se spremao za meč i proučavao je suparnika, Milasa je Yoka ipak malo iznenadio svojom kvalitetom pokrivanja.

"Znao sam da ću biti brži, ali on drži distancu i dosta dobro se pokriva. Mislio sam da će biti otkriveniji, da ću imati više prostora za ući u izmjene i pogađati, ali nije tako bilo."

Milas je otkrio i da je po prvi put u životu nokautiran jednim udarcem, nikad do sad nije niti završio na podu.

"Prošlo je možda par udaraca, ali nisam htio siliti. Plan je bio doći do sedme, osme runde i onda ispucati sve što imam, ali na kraju nije tako bilo. Po prvi put sam u životu srušen na pod od udarca. Bio sam uzdrman, ali nikad do sad nisam završio na podu. Za sve postoji prvi put, žao mi je što se desilo."

Nakon meča je otišao na preglede koji nisu pokazali neke teže ozljede, ali Milasu ostaje gorak okus poraza u ustima. p>"Nisam vidio udarac, tražio sam video da vidim koji je udarac bio, je li malo iza glave, puknut mi je bubnjić. Za mene ovo nije svijetla partija, ishodom ne mogu biti zadovoljan. Možda i jesam bio dobar do nokauta, ali mene ne zanima tko je on i što je on, ja sam došao pobijediti. To uvijek radim, ali žao mi je. Ponavljam, nisam vidio udarac, po prvi put sam završio na podu od udarca i ne znam što da kažem", neutješan je bio Milas.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!