Ostali sportovi

Odbojkaši se spremaju za Sloveniju: 'Atmosfera u ekipi je zaista dobra'

HINA, Matej Kačan • nedjelja, 12.09.2021.
Odbojkaši se spremaju za Sloveniju: 'Atmosfera u ekipi je zaista dobra'
Foto: Pixsell

Hrvattski odbojkaški reprezentativci Filip Šestan i Hrvoje Pervan najavili su susret osmine finala EP koji Hrvatska igra protiv Slovenije...

Hrvatska odbojkaška reprezentacija u ponedjeljak u 16 sati u Ostravi igra protiv Slovenije u osmini finala EP-a, a hrvatski reprezentativci Filip Šestan i Hrvoje Pervan ističu dobru formu i atmosferu.

"U ponedjeljak nas očekuje bitna utakmica sa Slovenijom za prolazak u četvrtfinale. Za sada je atmosfera u ekipi zaista dobra. Nadamo se što boljem rezultatu. Budite uz nas, bodrite nas jer vaša podrška puno nam znači", izjavio dobro raspoloženi Filip Šestan.

Ovo je četvrti nastup Hrvatske na Europskim prvenstvima, a prvi put je prošla grupnu fazu i otišla u drugi krug. To je povijesni uspjeh za ovu generaciju hrvatskih odbojkaša koje idućeg tjedna očekuju novi izazovi.

"Stigli smo u Ostravu iz Estonije kako bismo odigrali drugu fazu natjecanja. Sljedeća utakmica na rasporedu je u ponedjeljak sa Slovenijom. Dočekujemo utakmicu u dobroj formi i atmosferi. Svi smo zdravi te ćemo dati sve od sebe kako bismo ostvarili što bolji rezultat", kazao je Hrvoje Pervan.

FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!