Liga prvaka, skupina D, 1. kolo, 15.09.2021, 21:00 h
Inter
Inter 0:1 Real Madrid
Real Madrid

Rodrygo u samoj završnici osigurao Realu tri boda u Milanu

Jan Šneler • srijeda, 15.09.2021.
Rodrygo u samoj završnici osigurao Realu tri boda u Milanu

Trojica Hrvata od prve minute bila su na travnjaku u Milanu, a na kraju razloga za zadovoljstvo imao je Luka Modrić koji je s Realom proslavio pobjedu...

Nakon neočekivane pobjede Šerifa protiv Šahtara u popodnevnom terminu, u drugom susretu skupine D, Real Madrid je slavio na gostovanju kod Intera. U vrlo čvrstoj utakmici bez izraženih prilika, Madriđani su došli do slavlja u samoj završnici susreta.

Premda smo vidjeli puno udaraca i poluprilika, pravih šansi bilo je prilično malo. Većinom su se momčadi borile za prevlast u sredini terena, a tu je pobjedu odnijela gostujuća momčad čiji je vezni red bio neprikosnoven.

Što se tiče hrvatskih reprezentativaca, sva trojica odigrala su susret na visokoj razini. Ivan Perišić nije se uspio upisati u strijelce niti imati neku izraženiju ulogu u napadu, ali je pristojno odigrao susret. Što se tiče Marcela Brozovića s jedne i Luke Modrića s druge strane, obojica su bili nepogrešivi, sjajno su distribuirali lopte i praktički bili na svakom kutku terena.

Jedini pogodak Real je postigao u 89. minuti kada je asistenciju Eduarda Camavinge iskoristio Rodrygo i poentirao za vrijedna tri boda Real Madrida. Camavinga je ušao upravo umjesto Modrića nekoliko minuta ranije. Dodajmo kako je Perišić izašao iz igre u 55. minuti, dok je Brozović odigrao svih 90 minuta.

Liga prvaka, skupina D

  • Rezultati
  • Ljestvica

1. kolo

Šerif Tiraspol2:0Šahtar
Inter0:1Real Madrid
1Real Madrid 614:3+1115
2Inter 68:5+310
3Šerif Tiraspol 67:11-47
4Šahtar 62:12-102

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!