Rukomet

Malo dobrih vijesti: Cindriću uspješno operirano lijevo rame

Sportnet • subota, 18.09.2021.
Malo dobrih vijesti: Cindriću uspješno operirano lijevo rame
Foto: Pixsell

Nakon što je hrvatsku sportsku javnost u četvrtak rastužila vijest o novoj teškoj ozljedi Luke Cindrića, stigle su dobre vijesti o uspješno odrađenoj operaciji na ramenu hrvatskog reprezentativca...

Nakon ozljede ramena koju je zadobio u četvrtak, 16. rujna 2021. godine, u susretu 1. kola Lige prvaka između SG Flensburg – Handewitta i Barce, hrvatski reprezentativac Luka Cindrić u petak je uspješno je operiran. Zahvat na ligamentima ključne kosti lijevog ramena trajao je puna dva sata. Obavili su ga liječnici Barcelone u jednoj od najboljih katalonskih klinika.

Luka Cindrić sve je to podnio bez poteškoća i jutros se dobro osjeća. Očekuje se da će njegov oporavak potrajati najmanje 6 tjedana. Sljedeća tri tjedna mora mirovati s longetom na ruci i ramenu. Nakon toga, slijedi pregled i povratak laganim vježbama.

Svi se nadamo da će oporavak teći prema planu i da ćemo Luku Cindrića, ponovno vidjeti u najboljem izdanju u dresu Barce, ali i hrvatske reprezentacije koju za manje od četiri mjeseca čeka nastup na Europskom prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj.

AUTOR: HRS

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!