Košarka

Perinčić: 'Šteta što s Partizanom igramo bez prave pripreme'

Branimir Korać • petak, 24.09.2021.
Perinčić: 'Šteta što s Partizanom igramo bez prave pripreme'
Foto: Pixsell

Košarkaši Zadra u subotu igraju u gostima kod Škrljeva, a onda već u ponedjeljak dočekuju u svojoj dvorani Partizan...

Ivan Perinčić priprema Zadar za dvostruki program. Prvo ga čeka gostovanje kod Škrljeva, momčadi koju jako dobro poznaje i s kojom se susreo i tijekom priprema za novu sezonu.

"Očekujem zahtjevnu utakmicu, odigrali smo jednu prijateljsku utakmicu protiv njih tijekom priprema, koja je bila jako kvalitetna. Radi se o ekipi koja igra agresivno po cijelom terenu, primarno ćemo morati odgovoriti na tu njihovu agresivnost. Dobro smo se pripremili i dobro smo trenirali, ako budemo pravi i ako budemo momčad onda ne bi trebali imati problema upisati pobjedu", kaže Perinčić za klupsku stranicu.

Praktički se neće niti odmoriti od tog gostovanja, a Zadru slijedi još teži posao protiv Partizana. Taj susret je na rasporedu u ponedjeljak.

"Ne treba puno govoriti o Partizanu jer se radi o vrhunskoj ekipi koja je posložena za najviše ciljeve. Ekipa je vođena možda najboljim europskim trenerom u povijesti, Željkom Obradovićem. Poseban će biti osjećaj i gušt igrati protiv njih. Žao mi je što nemamo vremena za pripremu jer u subotu igramo utakmicu, u nedjelju imamo jedan dan za pripremu, a mislim da je to premalo vremena, jer Partizan zahtjeva puno bolju pripremu. Ali igramo kod kuće, ovo je izuzetno dobra prilika svima nama da vidimo gdje smo u odnosu na ekipu koja ima cilj igrati Euroligu. Trebat ćemo biti prava momčad, moramo biti na 150 posto svojih mogućnosti da bi bili u prilici da dobijemo utakmicu. Kad pogledaš njihove utakmice od prve protiv Cibone do zadnje protiv Ulma razlika u kvaliteti njihove igre je ogromna", dodaje Perinčić.

FOTO: Marko Dimić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!