Košarka

Cibona traži novu pobjedu: 'Ako energetski budemo na razini, možemo očekivati i rezultat'

Branimir Korać • nedjelja, 26.09.2021.
Cibona traži novu pobjedu: 'Ako energetski budemo na razini, možemo očekivati i rezultat'
Foto: Pixsell

Nakon slavlja u Baru protiv Mornara u prvom kolu ABA lige, Cibona u drugom kolu HT Premijer lige gostuje u Splitu i traži novu pobjedu...

Početak sezone je odličan za Cibonu koja je slavila u Sinju protiv Alkara vrlo uvjerljivo, a onda i u Baru protiv Mornara. Sada je čeka novo gostovanje i to u Splitu kod protivnika s kojim ima loša iskustva od prošle sezone.

"Dolazimo na noge protivniku kojeg dobro poznajemo i s kojim smo odigrali puno utakmica otkada sam ja na klupi Cibone. Već smo dosta dugo na ovom gostovanju, bit će ovo šesti dan izvan Zagreba. Unatoč tome mislim da smo se pripremali najbolje što možemo i očekujem da odigramo dobru utakmicu, da budemo energetski na razini i pariramo ekipi Splita te se onda možemo nadati i rezultatu", kaže Vladimir Jovanović.

U sjajnom svjetlu dosad se pokazao Amar Gegić koji će biti jak Cibonin adut ove sezone.

"Spremni i u dobrom ritmu očekujemo drugo kolo HT Premijer lige u kojem igramo protiv iskusne ekipe Splita. Na nama je da odigramo fizički čvrstu utakmicu s dosta kontakta i ako ispuštujemo sve dogovore možemo se nadati i pobjedi."

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!