Nogomet

Krznar: 'Bili smo spretniji i sretniji, ali rezultat nas ne smije zavarati'

Jan Šneler • četvrtak, 30.09.2021.
Krznar: 'Bili smo spretniji i sretniji, ali rezultat nas ne smije zavarati'
Foto: Pixsell

Premda dosta kritiziran u posljednje vrijeme, trener Dinama Damir Krznar odlično je pripremio momčad za susret s Genkom, a kada utakmica završi velikom pobjedom, zasluge pripadaju i treneru...

Nakon dva odigrana kola Europske lige, Dinamo se nalazi na drugom mjestu skupine H s tri osvojena boda i jasno je da će iduća dva susreta protiv Rapida iz Beča odlučivati o dosta toga. Pobjedom protiv Genka, Dinamo je praktički napravio jako velik korak, ali jasno to je tek preduvjet za dobre rezultate u narednim susretima.

"Genk je odlična momčad, posebno u fazi napada kada njihova kombinatorika dolazi do izražaja. Bili smo spretniji i spremniji, ali ovaj rezultat nas ne smije zavaravati. Kad smo iz prve kontre poveli, sve je bilo daleko lakše", rekao je nakon utakmice Damir Krznar.

Trener Dinama svjestan je kako su njegovi igrači napravili važan korak jer bi eventualnim porazom u Belgiji praktički bili u vrlo teškoj poziciji bez osvojenog boda. Sada će se puno lakše putovati u Beč premda je jasno da je pobjeda imperativ i u tom susretu.

"Drago mi je da smo uhvatili priključak, ali ima se još puno za igrati do kraja. Jako puno je četiri utakmice i bilo bi lijepo vratiti se s još kojeg gostovanja s bodovima. Važno je da odigramo do kraja najbolje što možemo", zaključio je trener Dinama.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!