Košarka

Jazz svladao prvake u predsezoni, Bogdanović dvoznamenkast

Matej Kačan • četvrtak, 14.10.2021.
Jazz svladao prvake u predsezoni, Bogdanović dvoznamenkast

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović nastavio je s dobrim partijama u NBA predsezoni. On je u pobjedi svog Utah Jazza nad prvacima Bucksima ubacio 14 poena...

Košarkaši Utah Jazza upisali su pobjedu u svojoj posljednjoj predsezonskoj utakmici, ujedno i drugu pobjedu u predsezoni u nizu. Jazzeri su sa 124:120 svladali aktualne NBA prvake, Milwaukee Buckse, i to u utakmici u kojoj su nastupile najveće zvijezde.

Ni Jazzeri ni Bucksi nisu se štedjeli pa su i Khris Middleton, Giannis Antetokounmpo, Jrue Holiday s jedne, a Rudy Gobert, Mike Conley, Donovan Mitchell, Bojan Bogdanović s druge strane igrali barem deset minuta, uz nešto više odmora za zvijezde Ute.

Usprkos tome je Utah slavila i u dobrom raspoloženju ulazi u sezonu, a to se može reći i za Bogdanovića individualno jer je hrvatski šuter drugu utakmicu u nizu išao u dvoznamenkastu sferu, i to već u svojim prvim nastupima.

Bogdanović je bio treći strijelac pobjedničke ekipe, za 16 minuta na terenu je šutirao 4/9 iz igre, od čega 2/6 tricu te 4/4 bacanja za 14 poena uz tri skoka. Kod Jazza je najbolji bio Jordan Clarkson s 18 poena i osam skokova.

Middleton je kod prvaka ubacio 25 poena, Giannis je dodao 21 poen, šest skokova i pet asistencija, ali nije bilo dovoljno za pobjedu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.10.2021. u 10:40
    jazzeri neugodna ekipa
    Obrisan korisnik