Košarka

Aco Petrović napustio klupu Pesara nakon samo četiri utakmice

Matej Kačan • utorak, 19.10.2021.
Aco Petrović napustio klupu Pesara nakon samo četiri utakmice
Foto: Pixsell

Hrvatski košarkaški trener Aleksandar Petrović nakon samo četiri utakmice i tri poraza na klupi Pesara napustio je klupu tog talijanskog prvoligaša...

Avantura Aleksandra Petrovića na klupi Pesara ipak je ostala samo to - kratka avantura. Aco je u Italiji krenuo jako loše te je s 1-3 omjerom napustio klupu talijanskog prvoligaša.

Kap koja je prelila čašu bio je poraz od Tortone, dojučerašnjeg drugoligaša koji je Pesaro iznenadio s 90:81. Aco je nakon toga održao sastanak s upravom, a dogovor na kraju bio je raskid ugovora.

"Nakon posljednje dvije utakmice, prvi koji se mora pogledati u ogledalo je trener. Nije mi se svidjelo ono što sam vidio. Razgovarao sam s Ariom i odlučili smo raskinuti suradnju s obzirom na to da sam ja glavni krivac", kazao je nekadašnji hrvatski izbornik.

Petrović je Pesaro preuzeo ovog ljeta nakon što s Brazilom nije uspio izboriti OI, a nedugo nakon toga napustio je izborničku klupu kako bi se posvetio klupskoj košarci. No, ni tu se nije dugo zadržao pa je sad bez posla.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!