Nogomet

Ljubičić: 'Dinamo je pokazao kvalitetu, moramo napraviti sve da mu dobro pariramo'

Branimir Korać • srijeda, 20.10.2021.
Ljubičić: 'Dinamo je pokazao kvalitetu, moramo napraviti sve da mu dobro pariramo'

Rapidov veznjak Robert Ljubičić nosio je dres mlade hrvatske reprezentacije, ali kasnije se ipak odlučio za Austriju. Sutra će mu na drugoj strani stajati Dinamo...

Robert Ljubičić trebao bi krenuti u prvih 11 protiv Dinama. Prije dolaska u Rapid nastupao je za St. Pölten, a dok je bio član tog kluba upisao je i dva nastupa u dresu hrvatske reprezentacije do 20 godina.

"Ovo je posebna utakmica za mene. Nadam se dobroj utakmici, prvi put ću igrati od početka u Europi i nadam se dobroj atmosferi", ističe Ljubičić.

Hrvatsku ligu toliko ne prati, ali upoznao se s Dinamom.

"Ne pratim hrvatsku ligu, ali sam gledao zadnjih nekoliko utakmica Dinama. U Rijeci su od 0:3 došli do 3:3, pokazali su kvalitetu i prošle sezone u susretima s Tottenhamom. Mi ćemo napraviti sve da mu što bolje pariramo."

Osvrnuo se Ljubičić i na vikend remi protiv Klagenfurta. U tom susretu Klagenfurt je imao igrača manje od 22. minute i gubio je 1:0, ali Rapid nije uspio zadržati prednost.

"Možda smo imali manju glad za drugim golom i mogli smo napraviti više s igračem više kojeg smo imali u dijelu utakmice. Sada smo okrenuti potpuno prema Dinamu i želimo što bolje odigrati tu utakmicu. Znamo da smo trebali pobijediti, Rapid uvijek mora slaviti protiv Klagenfurta. Odigrali smo samo 1:1 i nismo bili sretni zbog toga, međusobno smo razgovarali i tražili razlog zašto nismo uspjeli slaviti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!