Liga prvaka, skupina G, 3. kolo, 20.10.2021, 21:00 h
Lille
Lille 0:0 Sevilla
Sevilla

Grbić sačuvao mrežu, Lille uzeo bod protiv Seville

Jan Šneler • srijeda, 20.10.2021.
Grbić sačuvao mrežu, Lille uzeo bod protiv Seville

U skupini G Lige prvaka odigran je jedini današnji dvoboj bez pogodaka. Lille je ugostio Sevillu, a na kraju su momčadi podijelile bodove...

Jedini susret bez pogodaka, u trećem kolu Lige prvaka, odigrao se u Lilleu gdje su remizirali istoimeni domaćin i gosti iz Seville. U vrlo neizvjesnoj skupini, gdje samo Salzburg iskače, novi remi znači kako će do završnice grupne faze biti teško prognozirati tko će proći skupinu.

Što se tiče samog susreta, Sevilla je bila nešto konkretnija u prvom dijelu, na velikim mukama bio je Ivo Grbić koji se iskazao mirnoćom i sačuvao praznu mrežu. Prilike Lillea nisu bile toliko izražene i oni su se većinom koncentrirali na defenzivne zadatke.

U nastavku susreta nešto slabiji ritam, Sevilla opet za nijansu bolja, ali bez većih prilika. Lille je uspio sačuvati praznu mrežu i osvojiti vrijedan bod, a Seville je upisala treći po remu remi u skupini. Grbić je od prve minute branio za domaćina i odradio utakmicu na visokoj razini, dok je s druge strane Ivan Rakitić ušao u utakmicu tek u 74. minuti.

Skupina G, treće kolo:
Lille - Sevilla 0:0

Liga prvaka, skupina G

  • Rezultati
  • Ljestvica

3. kolo

Salzburg3:1Wolfsburg
Lille0:0Sevilla
1Lille 67:4+311
2Salzburg 68:6+210
3Sevilla 65:506
4Wolfsburg 65:10-55

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!