Nogomet

Krznar nakon loše igre u Beču: 'Moramo vidjeti zašto i kako se ovo dogodilo'

Jan Šneler • četvrtak, 21.10.2021.
Krznar nakon loše igre u Beču: 'Moramo vidjeti zašto i kako se ovo dogodilo'
Foto: Pixsell

Nakon poraza od bečkog Rapida (2:1), trener Dinama Damir Krznar svjestan je kako njegova momčad nije izgledala nimalo impresivno te s lošim pristupom nije niti imala realne šanse za pozitivan rezultat...

Možda i najlošija utakmica Dinama u eri Damira Krznara. Od prve do posljednje minute Dinamo je djelovao indisponirano, bezidejno i iznimno nervozno. Predaja lopte bila je ravna amaterskom nogometu, greške su bile juniorske i na taj način protiv borbenog i čvrstog Rapida nije se moglo.

"Ne možemo biti zadovoljni. Ključ su bile druge lopte koje nismo osvajala i Rapid je iz njih stvarao šanse. Nervoza je bila prisutna od prve minute u napadu, puno žurenja, udara u blok. Nismo se uspjeli smiriti ni u drugom poluvremenu, nismo složiti niti jednu pravu akciju. Moramo vidjeti zašto i kako se ovo dogodilo", rekao je Krznar.

Mora se priznati kako Dinamo već neko vrijeme ne izgleda dobro. Na trenutke vidimo onaj sjaj Dinama iz prošlih sezona, ali ipak većinu vremena nije to to. Puno igrača je otišlo, dosta njih bilo je nositelja, a ozljede važnih igrača povećale su probleme.

Danas je tako teren morao napustiti Bruno Petković koji je do tog trenutka bio najbolji pojedinac u Dinamu, praktički jedini koji je na pravi način ušao u utakmicu. Kako ističe Krznar, zbog problema s glavom, Petković je morao napustiti teren.

Za dva tjedna Dinamo će na svom terenu ugostiti Rapid i to je prilika za revanš. Krznar je svjestan da ima još puno utakmica, ali vrijeme je da Dinamo konačno poveže par dobrih predstava.

"I dalje s devet bodova, s dvije pobjede na domaćem terenu vraćamo se u igru i na drugo mjesto. Ništa nije izgubljeno, ali sigurno je da moramo puno bolje", dodao je trener Dinama.

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!