Košarka

Zubac i Clippersi ponovno poraženi, ovaj put na svom parketu protiv Memphisa

Branimir Korać • nedjelja, 24.10.2021.
Zubac i Clippersi ponovno poraženi, ovaj put na svom parketu protiv Memphisa

Los Angeles Clippersi još uvijek su u potrazi za prvom pobjedom. Novi poraz upisan je u Los Angelesu gdje su bolji bili Memphis Grizzliesi sa 120:114...

Nakon poraza od Golden State Warriorsa, Los Angeles Clippersi izgubili su i od Memphis Grizzliesa. Ovaj put poraženi su na svom parketu sa 120:114, starteri Memphisa odradili su jako dobar posao dok je s druge strane LA imao raspoloženog Paula Georgea, no ostali nisu bili na toj razini.

Ivica Zubac imao je dosta problema sa Stevenom Adamsom, krenuo je u petorci, a dobio je ukupno 19 minuta za vrijeme kojih je upisao šest poena uz šut 3/7, osam skokova i tri asistencije, a s druge strane Adams je završio sa 17 poena, devet skokova, pet asistencija i dvije osvojene lopte.

Grizzliesi su upisali i drugu pobjedu nakon što su na startu sezone slavili protiv Clevelanda, a još jednom sjajnom predstavom Ja Morant potvrdio je kako je već u ovoj početnoj fazi sezone vrlo raspoložen i u dobrom izdanju. Clevelandu je ubacio 37 poena, ovdje je dodao 28 te je predvodio svoju momčad do pobjede.

Bio je to dvoboj s dosta uspona i padova. Clippersi su u drugoj dionici imali 13 poena prednosti, ali Memphis se oporavio pa je on u trećoj četvrtini stvorio visokih 16 poena razlike.

Međutim domaćin nije odustajao i tricom Georgea na 70 sekundi do kraja stigao je na samo minus dva. Vrlo važnu tricu za goste ubacio je 17 sekundi prije kraja Jaren Jackson, nakon toga George promašuje i Memphis odlazi do pobjede.

Uz Moranta treba istaknuti i De'Anthonyja Meltona koji je ubacio 22 poena uz sedam skokova te Jacksona koji je dodao 21 poen i sedam skokova. Kod Clippersa George je završio s 41 poenom (5/12 trica) i deset skokova, a Reggie Jackson dodao je 17 poena.

NBA:
Los Angeles Clippers - Memphis Grizzlies 114:120

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!