Košarka

Sesar: 'Nadigrali su nas i puno bolje su igrali nego što rezultat pokazuje'

Sportnet, Branimir Korać • nedjelja, 24.10.2021.
Sesar: 'Nadigrali su nas i puno bolje su igrali nego što rezultat pokazuje'

U ravnopravnoj i neizvjesnoj utakmici igrači Adria Oila u završnici su pogodili nekoliko teških šuteva i zasluženo došli do pobjede...

Goričani nisu uspjeli upisati domaću pobjedu protiv Škrljeva. Gosti su slavili 84:78, a Josip Sesar smatra da je pobjeda Škrljeva mogla biti i uvjerljivija.

"Zaslužena pobjeda Škrljeva. Nadigrali su nas i puno bolje su igrali nego što rezultat pokazuje. Individualna odgovornost u obrani nam nije bila na potrebnom nivou. Oni su igrali zadnjih deset minuta jedan na pet, Marinelli, Jelenković, Barnjak i dobili su nas igrom jedan na jedan. Nismo odigrali kako treba, nisam zadovoljan igrom koju smo pokazali."

Najefikasniji kod Gorice bio je Marko Baković koji smatra kako su teški ubačaji gostiju bili prevaga.

"Čestitao bi ekipi Škrljeva na odličnoj utakmici. Oni su odlično otvorili utakmicu, svojom agresivnošću su nam pokvarili ritam i nismo bili pripremljeni na to. Kasnije tijekom utakmice, vratili smo se u egal, ali se nitko nije mogao odvojiti do četvrte četvrtine. U zadnjem periodu su pogodili nekoliko teških šuteva s kojima su napravili razliku. Mi idemo dalje i gledamo sljedeću utakmicu protiv Cedevite Junior sljedeći tjedan."

Vrlo zadovoljan bio je trener gostiju Damir Rajković koji odrađuje dobar posao s ovom momčadi.

"Mislim da je stvarno bila neizvjesna utakmica, možda nije bila toliko lijepa, ali bila je stalno izjednačena. Mislim da su obje ekipe dale sve od sebe. Mi smo imali u jednom trenutku izvanrednog Tonija Jelenkovića koji je u jednom trenutku povukao i stvorili smo tu razliku. Čestitke njemu, čestitke ekipi i odigrali smo jako dobru obranu. Što smo taktički zamislili to smo i ostvarili. Idemo dalje i pokušat ćemo u sljedećem kolu ispraviti onaj poraz protiv Ilirije u Alpe Adria kupu."

Jako dobar bio je Josip Barnjak koji je dao veliki doprinos u ovoj pobjedi.

"Prije svega bih čestitao Gorici na dobroj igri kao i svojim dečkima na borbenosti. Krenuli smo dobro, a onda nam je trebalo malo vremena da opet vratimo svoju igru. Utakmica je bila jako čvrsta, parirali smo im dobro u skoku, igrali smo dobru obranu i stvarno čestitam svojim dečkima."

FOTO: Nenad Mudrinić/KK Gorica

Premijer liga

1Zadar 302+534
2Split 275+444
3Cibona 2210+140
4Cedevita Junior 2012+199
5Dinamo Zagreb 1913+208
6Zabok 1715+35
7Dubrovnik 1418-56
8Šibenka 1319-46
9Dubrava 1319-108
10Alkar 923-161
11DepoLink Škrljevo 725-337
12Bosco 131-852

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!