Rukomet

Obrvan: 'Samo je drugo poluvrijeme protiv Aalborga bilo neprihvatljivo'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 25.10.2021.
Obrvan: 'Samo je drugo poluvrijeme protiv Aalborga bilo neprihvatljivo'
Foto: Pixsell

PPD Zagreb iščekuje susret petog kola Lige prvaka u kojem na svom parketu igra protiv jakog i neugodnog Montpelliera. Zagreb se nada iznenađenju i pobjedi nakon dugo vremena...

Rukometaši PPD Zagreba imaju novi ispit u Ligi prvaka i nadat će se novoj šansi za prekid užasnog niza utakmica bez pobjede. Nakon susreta s Elverumom bilo je problema s ozljedama.

"Nakon zadnjeg susreta s Elverumom imali smo i imamo određenih problema s nekim sitnijim i manjim ozljedama. Riječ je konkretno o ozljedama Filipa Vistoropa i Sandra Obranovića i nadam se da ćemo to sanirati do dvoboja s Montpellierom", poručio je Ivica Obrvan.

Montpellier je jako kvalitetan protivnik i neće biti nimalo jednostavno držati se s njim u utakmici.

"Što se tiče naših protivnika riječ je o vrhunskoj i radnoj ekipi koju jako dobro poznajem iz dana koje sam proveo u Francuskoj. Imaju istog trenera već više od 20 godina, dosta jak roster i odlične mlade igrače iz vlastite akademije koji su u ovom trenutku nositelji njihove igre. U prvom redu to su njihov prvi strijelac Julien Bos i Kyllian Villeminot koji je programiran da bude nositelj njihove igre, ali i igre francuske reprezentacije u narednim godinama. Treba spomenuti i braću Lenne, iskusnog reprezentativca Valentina Portea, ali i sjajnog šutera Karla Walliniusa iz Švedske koji jako dobro radi i odlično se uklapa u njihov sustav igre. Riječ je o ekipi koja je uvjerljivo svladala THW Kiel i koja je sinoć izgubila od bogatog PSG-a primivši gol u zadnjoj sekundi, ali isto tako i o ekipi koja ponekad zna izgubiti utakmicu od nešto slabijih protivnika poput Cesson Rennesa ili Istresa. Favoriti su bez daljnjega, ali moguće ih je i pobijediti ukoliko nemaju taj svoj radni dan u kojemu tempom doslovno gaze protivnika."

Od svojih igrača Obrvan traži maksimalnu borbenost i da se pokažu u što je moguće boljem svjetlu.

"Što se nas tiče mi ćemo svakako nastojati pružiti svoj maksimum i prikazati sve ono dobro što smo ove sezone već pokazivali. Meni kao treneru neprihvatljivo je tek drugo poluvrijeme s Aalborgom gdje smo se predali, ali u svim drugim susretima apsolutno smo htjeli, željeli i borili se do kraja. S dobrim dijelom utakmica sam zadovoljan kako smo izgledali. Imali smo i igru i borbenost i to me kao trenera ipak veseli, premda je rezultat izostao."

Jedan od onih koji su pokazali napredak ove sezone je Filip Vistorop koji se nada prvoj pobjedi.

"Oni su sigurno kvalitetna ekipa i očekujem za nas dosta tešku utakmicu. U posljednje vrijeme digli su se u formi i to se vidi po njihovim rezultatima. Jučerašnji poraz od Pariza ne znači previše za njihovo samopouzdanje i formu, moguće je tek da će im noge biti nešto teže nego inače. Što se nas tiče mogu reći da imamo sjajnu pripremu za svaku utakmicu i da se kroz svako prvo poluvrijeme vidjelo da smo spremni. Želja je da u srijedu odigramo oba poluvremena na visokoj razini i iskreno se nadam da ćemo na koncu stići do prve pobjede."

Susret protiv Montpelliera na rasporedu je u srijedu od 20:45 sati.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!